Kızlar nolur yardım edin delirmek üzereyim. Bebeğim 4. Ay 28 günlük ilk 3 ay gazla savaştık gece 1 2 anca uyuyordu sonra 3 aylıkken gaz azaldı saat 10.30 da uyumaya başladı ohh be dedim ama fazla sürmedi mutluluğum 4 aylık oldu atağa bir girdik tam girdik gündüz uykuları hep kısaydı hala kısa ama en azından uykusu geldiğinde emerek uyuyor ama gece uykusuna geçerken çocuğa bişey oluyor 8 de başlıyorum uykuya geçirmeye ama uyumuyor saat 9 gibi bı 20 dk dalıp kalkıyor tekrar uyutamiyorum sallıyorum ağlıyor emziriyorum ağlıyor bı sure emip kafasını geri çekip ağlıyor bakıyorum sütüm fışkırıyor yani sütte var gene uyumuyor. beşikte sallıyorum piş piş aciyorum kolik müzik, ninni, dualı ninniler, süreler açıyorum yok bı turlu uyumuyor tamam uyuma diyorum kucağıma alıp gezdiriyorum ama yine ağlıyor bağırıyor mutsuz huzursuz. En son 12 1 gibi sızıyor resmen. Ne yapicam ben bu çocukla atak bitti ama düzelmedi gece olsun istemiyorum artık. Başına gelen bı çözüm bulan anneler banada akıl verin yada gecicek diyin 🤕😟