Mavikelebek3 8 buçuk aylığız dişimiz yok böyle durumda olanlar var mı ne zaman dişimiz çıkar acaba herkes soruyor diş çıktı mı diye ama yok damaklarımız sert herşeyi bölüpte çiğneyip yiyebiliyor şükür ama ne zaman diş çıkıcak merak ediyorum ilk bebeğim 🙅🏻♀️
gzm_42 Mavikelebek3 biz 11 aylıkken çıkartmaya başladık canım arka arkaya bende sizin gibi diş niye çıkmıyor derken 11 aylık olduk çıkmaya başladı elhamdülillah acele etmeyin lütfen her çocuk bir olmuyor çıkar Allah’ın izniyle inşallah annesi🥰
1mom1baby Mavikelebek3 ilk dişi 11.5 aylıkken çıktı sonra hepsi bi anda çıkmaya başladı kimi 15 gün arayla kimi 3 gun arayla 2 3 ayda ağzı diş doldu geç çıkıyor ama tam çıkıyor 😊
EsraaCeylann Mavikelebek3 bende 1 yaşımda diş çıkarmışım☺️ Kızımda bana çekecek galiba 9.5 aylık oldu hala çıkmadı ama hiç acele etmiyorum. Geç çıkan diş daha sağlam olur diyorlar☺️ 25 yaşındayım bu zamana kadar hiç çürüğüm olmadı. Diş ağrısı nedir bilmem çok şükür 🤲🏻İnşallah kızımda benim gibi olur 🥰
Mavikelebek3 gzm_42 yaa öyle mi çok sağolun içimi rahatlattınız ya inşallah bizimde öyle olur çıkar sağlıklı olsun da tabiki 🤗
Mavikelebek3 EsraaCeylann ya benimde aslında acelem yok ama ister istemez kafama takıyorum ne zaman çıkar diyorum ilk bebeğim de olduğu için öyle bekliyorum diş çıksın diye sağolun yoruöunuz için sağlıklı dişleri olsun inşallah 🤗🙏🏻
gzm_42 Mavikelebek3 inşaallah canım bütün yavrular sağlıklı olsunlar inşaallah merak etmeyin çıkar elbet ben ilk çıktığında çok sevindim Allahım dedim sanki hiç cikmiycak sandım dedim benimde ilk bebeğim çünkü ama Allah izin verdi mi herşey oluyor yeterki biz güzel dualar edelim Allah’a yönelelim yeterki Rabbim sağlık versin gerisi inan geliyor endişelenmeyin dualarimdasiniz inşaallah hayırlı geceler güzel anne 🤲🥰
EsraaCeylann Mavikelebek3 Rica ederim çok daha geç çıkaranlar var. Benimde ilk bebeğim heyecanla bekliyorum incileri her gün acaba geldi mi diye kontrol ediyorum 😂 teşekkür ederiz sizinde inşallah sağlıklı dişlerinizi olur ve o dönemi rahat atlatırız inşallah ☺️
Lerakny Mavikelebek3 acele etmeyin boşverin ne kadar geç o kadar iyi. 8 ay 20 günlük oğlum 6.dişi geliyor 🥴çok huzursuz çok huysuz yemiyor uyumuyor 😖
hadiceasaf Mavikelebek3 kızım 9 ay 20 günlük daha yeni ilk dişimiz cıktı. Banada çok soran oldu sabırsızlıkla bekledim sizin gibi 😍
zlhaa00 Mavikelebek3 canm gec çıkan diş çok daha sağlıklıymıs belçikada yaşıyorum bizim doktorumuz öyle dedi
Nureylul Mavikelebek3 10 aylık tı çıkarttığında espirisi çok döndü bizim evde takma diş yaptıralım gibi ☺️