Fevziye_79 Oğlum 4 ay 1 haftalık ayaklarının üzerine az da olsa basamıyor . Bastırmak istiyorum dizlerini büküyor . İlk oğlum bu ayda basıyordu . Hatta adim attırıyorduk . Sizin çocuklarınız kaçıncı ayda basmaya başladı . Yanlış anlaşılmasın yürümekten bahsetmiyorum .
Ipekk Fevziye_79 benim kızım çok erken basmaya başladı ama mesela ablamın oğlu 5-6 aylar arası bastı. Bu bebekten bebeğe değişiyor.
Zeynepeymen Fevziye_79 kızım 2aylıkken kucama aldımda dikilirdi ama oglum 4.5 aylık olana kdr basıp dıkılmedi korkmustum hatta ama sonra dikilip bastı cok sukur cocuktan cocuga fark eder
Deletedmom42 Fevziye_79 kardeş bile olsalar fiziksel gelişimleri çok farklı olabilir ikiz bebeklerde bile biri diğerinden daha geç yürür annesi, daha erken demek ki onun için... Sağlıkla büyüsün. 🧿
Happygril Fevziye_79 kasları daha guclenmemistir canım daha küçük annesi benim kızda o aylarda iken kısa kısa basıyordu hemen bukuyordu şimdi daha sağlam basıyor bide her çocuk farklıdır kardeşler bile birbirine benzemez
Dilekg Merhaba benim kızım da tam iki aylık . Ayaklarının üzerine basmıyor. refleks olarak basmalı diyorlar. İnşallah basar.