ADAcelik Biogai damla günde kaç veriliyor bebeğim 2 ayı bitirdi 5 damla dedi doktor ama sanırım yetersiz geliyor herkes mi 5 damla veriyor? Yoksa bizde ise mi yaramıyor
mom-11 ADAcelik evet gunde sadece 1 kez 5 damla. Bizede yetersiz geliyor bebegim cok gazli o yüzden gubduzleride zinco veriyorum ben
Kuzey20 ADAcelik günde 1 kez 5 damla ama gaz için değil zaten bio gaia probiyotik bağırsak düzenleyici olarak geçiyor. Gaz sancımızı sab simplex ile atlattık. Şuan 2 ay 26 günlüğüz ikisinede devam ediyoruz.
Aysimakusum ADAcelik yetersiz geliyor olabilir yaninda ek olarak baska bir gaz ilaci kullanin. Nurse harweys colex şurubu iyidir onu kullanabilirsin ben sadece bunu kullandim cok iyi geldi
Cnngn ADAcelik ne için kullanicaksin canım probiyotigi gaz içinse yanında gaz damlası da kullanmalisin biogaia 6 damla bu arada
Emirebru ADAcelik bıogaıa mıde bagırsak florası duzenleyıcıdır gaza da kakaya da ıyı gelır probıyotık ıcerıklı damladır cunkı
Metesmom ADAcelik Günde 1 kez 5 damla her gün aynı saatte. Ama biogaia gaz giderici değildir bağırsak düzenleyici probiyotiktir bilginiz olsun.
Alim7189 ADAcelik evet canım günde 1kere 5damla. Bio gaia zaten bağırsak düzenleyici bizde de tek başına gaz problemmize iyi gelmemişti biz sab simplex ve bio gaia beraber kullanmıştık. Daha iyi olmstu tavisye ederim