duygu00 pnar92- ben 9 da başlıyorum uyutmaya 1 de anca uyuyor beş gibi emmeye kalkıyor sonra 9 da uyanıyor ama daha erken uyuması lazım ben yapamıyorum maalesef nedenini çözemiyorum
Minikprenseselo pnar92- 8 ay 8 gunluk 9 10 gbi kalkar gece 1 kere yemk icin uyanr yer hemn yine yatr sabh 8.30 gbide uyanr
pnar92- Minikprenseselo benim kızım 2 buçuk aylık artık gece hiç uyanmıyor emmek için bende dokunmuyorum doktor acıkırsa zaten uyanır demişti
2papatya İkizlerim 4,5 aylık akşam 11-12 anca uyuyolar gece 3 gibi bida kalkıyolar sabah 7 de ayaktalar. Öğlen uykuları neredeyse hiç Yok 2 defa 20 dk uykuyu saymıyorum çünkü.. 😒Varsa İkizleri olan Öner’i alabilirim çok o uykusuzuz ailece
Twinsbaby 2papatya valla biz de aynı durumdayız tek fark gece uykuya 9da dalmaları onun dışında biz de 7de ayaktayız gündüz uykusu çok az 🙄 kundak yapıp uyutuyorumgündüz,elleri serbest olunca kendilerini uyandırıyorlar 🤷🏻♀️
evlatkusum 3 ay 27 günlük 11 de yatıyo gece 3 yada 4 te mama için tekrar kalkıyo sabahta 8 yada 9 da uyanıyo 1 saat sonra tekrar yatar 12 ye kadar
Mom9 pnar92- 14aylık 20.30da uyumuş oluyo sabah 08.00 gibi uyanıyo. Yaklaşık 11aydır aynı saatte yatırıyorum şaşmadan. Düzen ona göre maalesef :)
pnar92- Mom9 erken unutmayı bende istiyorum ama sanırım benim kızımın düzeni de böyle oldu gece 10 da başlıyoruz uyku ya canı ne zaman isterse uykuya dalıyor
duygu00 pnar92- aynı bizim gibi demekki kaç aylıktı bu arada gündüz uykuları nasıp ve sabah kaçta uyanıyor. Bu uykudan bende çok muzdaripim. Yanlış bişeyler yapıyorum herhalde diyorum burda görüyorum işte 8 de uyuyor sabah 8 de kalkıyor falan
pnar92- duygu00 2 buçul aylık gece hiç uyanmıyor 8-9-10 gibi sabah uyanıyor öğlen 12-1-2 gibi yatıyor 5-6 gibi uyanır sonra gece 10 da uykuya geçiyoruz dalması bi kaç saati buluyor saat farklılıkları oluyor illa ki
Sdatrk duygu00 pnar92- kızlar bende sizdenim az önce zor bela uyuttum hayır uykusu geliyor aslında akşam 9da ama uyumuyor sürekli ağlıyor bağırıyor çözemedim ayakta sallıyorum yok memeye alıyorum yok besige koyuyorum yok hiç birinde uyumuyor
2papatya pnar92- evet birine uyanıyorsam diğerini de kaldırıyorum ya da birbirlerini uyandırıyorlar zaten 😒