mtmcn Herkese merhaba.Kizim 1 hafta sonra 16aylik olacak.Oyuncaklariyla oynamayi pek sevmiyor.Oynasa bile en fazla 2-3dk.Mutfak arac gereclerini seviyor, bir de puzzle ve legolari bozmayi😂Onerebileceginiz oyun veya oyuncak var mi acaba?
cepoykusu35 mtmcn benim kızım da 16 aylık oyuncak çay takımı,davul,bul tak kaplumbağa ve sallanan bir atı var bunlar favorisi çok uzun oynuyor bunlarla diğerlerinin pek yüzüne bakmıyor
Giraysmom20 mtmcn trendyolda çocuklar için Çelik tencere seti var ondan birde oyuncak mutfak alın 😍 demek ki ilgisi bu yönde bir kaç parça küçük plastik kabınızıda ona verin yemek yapsın kendince 😂
mtmcn Babyy88 dolaplara dadandi bilerek kilitlemiyorum gonlunce karistirsin diye her gun kac defa topluyorum bi ben bilirim
mtmcn cepoykusu35 evet bi ton para dokmekten vazgectim 2yasindan sonra oynar diyorlar ins oyledir en azindan benden bagimsiz vakit gecirir
Zera 21 aylik oglum hala bir seyle 5 dk dan fazla oynamaz. cok kovasi(recycle) butun evi gezer mesela😂, cezveler kaplar en favorisi. Ben cok oyuncak da almiyorum ama olanlarla oynarken bile beni muhakkak yaninda ister🥴
Zera mtmcn Oglum kucukken kucak istemezdi simdi hoopppa diyip kucaga gelmek istiyor😂😂 belki sizinki farkli olur umarim olur😬