irem09 Merhabalar,uzamış sarılığı uzun süren var mı? Anne sütü sarılığı denildi bize. Fakat ileri tahliller yapılmadı. 90. gün geçmezse yapacağız. Bu şekilde teşhis konulan var mı? 64. gündeyiz.
PortakalKokulum irem09 Merhaba benim oğlumun sarılığı tam 3,5 ay sürdü sonra gecti. Anne sütünden kaynaklı bişeydi. Rengi sonradan düzeldi.
Bahareyhan irem09 resmen hergünümüzü hastanede geçirdiğimiz bir dönemdi sürekli kan ve farklı tahliller yaptılar bebeğimin delik deşik olmasına ağlamasına bir türlü geçmeyen sarılığa dayanamıyordumm anne sütü sarılığı tehşisi geç kondu doktorumuzu değiştirmemizle sürekli değerlerini kontrol ettiler kısa süreli mama kullanımıyla 3 ayda bitti ki zaten 3 ayda bitiyormuş mamayı çok vermedim bu sebeple sarılık biraz düşünce kestim merak etmeyin 3. ayda normale dönüyor
CansuveCan Bizim 3. Aya kadar vardı sarılığımız bir tedavi uygulanmıyor sanırım ben biraz mama desteği ile atlattığımızı düşünüyorum
Dmt58 irem09 korkmayın. Oğlum 4 aylık şu an bi ara ömür boyu sarı kalacak sandım. Bizimki de anne sütü sarılığıydı, 2,5 aylıkken tamamen geçti çok şükür. 3 ayı bulmadan geçer canınızı sıkıp sütünüze zeval vermeyin. Tek yapacağınız şey bol bol emzirmek
Zehrabeytullah irem09 bizimde baya yüksekti 14 falandı 16 olursa yatircaz dedilerbelki safra kesesinde falan sıkıntı vardır dediler ultrason çekildi kana bakildi bisey çıkmadı yavaş yavaş düştü 1 satte hatta bazen daha kısa sürede sürekli emzirdim 40 idan sonra rengide düzelmeye başladı şimdi 3 aylik şükür korkmayın sürekli emzirin