Eliffffffff Selam arkadaşlar. Gebelikte nar yemenin bi zararını gören duyan okuyan var mı? Her gün 1 tane nar yiyorum. Alışkanlık yaptım. Canım istiyor
Deletedmom44 Eliffffffff severek yedim bişey olmadı leke yapar derlerdi ama çocuğumun beni bile yok 🤩
Minikannesi00 Eliffffffff ben ilk başlarda suyunu içtim içmez olaydım baygınlık geçirdm ,gözüm karardı başım dönmeye başladı nabzım deli gibi hızlanmştı. Bidaha ds içmedim. Ama yerken sorun olmuyordu
Gamzeburkan Eliffffffff hamileliğimde hergün nar yedim hiçbir sıkıntısını yaşamadım aksine içinde folik asit olduğunu duymuştum
Eloss2020 İlk aylarda sakıncalı diye biliyorum ben doktorum öyle demişti bana . Özellikle belirttiği tek meyveydi .
Eliffffffff Minikannesi00 Tansiyonu düşürüyormuş sanırım o yüzdendir. Sizde de düşük tansiyon varsa daha da düşmüştür
CankizimRavzam Eliffffffff ben de bolca yedim bisi olmadi ama kizimin göbüsünde minicik bir nar tanesi lekesi var 😊😊🎀
Melooo Eliffffffff ay ben çok yemiştim sulu sulu ay canım cekti😅hatta cokda faydaları var ay ben kokoreç bile yemiştim valla canım çok istemişti
BabyLinda Eliffffffff sanırım kan sulandırıcı olduğu için ilk aylarda çok yenmesi sakıncalı diye biliyorum
Mom0911 Eliffffffff narı bol Tüketmek lazım zaten hamilelikte canim. Hem kan yapıyor .hem vitamin. Çok faydalı . Nar suyunu taze sıkılanın da içmek lazım . Ben hamileyken çok azdı kanım , ve doktor önermişti bol bol iç ve narı tüket diye😊
SertapHilal Nar yenildiğinde İlk aylarda düşük tehdidi varmış sanırım . Ben hamileyken eşime arkadaşı söylemiş, eşine söyle nar yemesin benim eşim nar yüzünden az kalsın düşük yapıyodu demiş onlara da doktor söylemiş tabi bilmiyorum ne kadar doğrudur
Yusufyigit-1 Eliffffffff ben çok yemiştim haftada bir mutlaka yerdim eşim sağolsun ayıklar verirdi🥰ama 4 aylık felandim
Eliffffffff Yusufyigit-1 Haftada bir ne ki. Hergün yiyorum ben biraz abartıyorum galiba :/ Ama sadece 1 tane
-TubAsel- Eliffffffff ben dogurana kadar sürekli yedim çok canım istiyordu niye zararı olsun ki çok sağlıklı
bimohr1406 Eliffffffff ben yedim hiçbirşey olmadı inanmıyorum ben öyle şeylere onu yeme bunu yeme şu olur bu olur hep hurafe🙄
Yusufyigit-1 bimohr1406 ya bende inanmam pek ama nar yiyordum bendeduzenli olarak oğlumun kafa arkası böyle küçük benek benek seyler var dogustan geçmedi. Gören nar tanelerine benzetiyor. Bir ilgisi var mi bilemicem nar yemekle😌
ZumrAsel Eliffffffff yedim elim kolum yüzüme kadar suyunu sıçratarak hiç de bisey olmadı valla oh mis yarasın 😂😂