Mom14 Arkadaşlar aydın kuşadasında ve denizlide deprem bekleniyomuş kuşadası haberde okudun tedbirlerinizi alın
Feridekoca Mom14 bende okudum ama haberin kaynagi ne onu bulamadım rabbim bi daha yasatmasin cok korktuk gerçekten
Hohomoromu Mom14 Allah korusun inşallah can a zarar verecek bir şey yaşatmasın o korkuyu Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🙏
Mom14 Babyy88 tedbirlerimizi alalım izmirdeki depremi bizde hissettik izmirin ilçesinde oturuyoruz büyük ihtimalle aydındakini de hissedicez gibi korkuyorum bu sabah artçı deprem oldu tekrar sallandık biz
Babyy88 Mom14 ay allahım korusun olmasın bıdaha hcbi yerde çok korkuyorum ya bıde tek basımayım geceleri falan evde bebekle
Mom14 Feridekoca yok ben kuşadasına yakınım tirede oturuyorum aslen selçukluyum selçuk kuşadasına 15 dk mesafe
Feridekoca 2prematureannesi artçılar baya oluyo ama tv de haber kaynaklarinda artçıların devam edeceği ama 6.6 gibi büyük bi depreminde beklenmedigi soyleniyo. Taktir tabi allahin haberi gorsum bende ama dedigim gibi inanmadim yada inanmak istemedim rabbim bidaha uasatmasin
Yasemin34 2 gündür sallanıyoruz zaten 2 çocuğum var içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum birde Kuşadası deprem olucak dedikçe bayılırsak gibi hissediyorum
Eymensmomm Mom14 allah korusun 😔zaten depremin etkisini atlatamadık bir depremi daha kaldıramayız 😔😔rabbim korusun günahsız meleklerimizi