Selimustafa BernaSzn bende tekrar emzirince geri dalıyor bazen canım . Ama evdeysem her zaman da değil
ManiacsArmy Selimustafa gündüz de olsa bi banyo yaptir banyoda vakit geçirin bunu iki üç dört gün ust uste uzun uyumasını istediğiniz bi uykusunda yapın uyumak isticek uyudukça uyur bi deneyin
dertlikerkenez Selimustafa inanın can-I gönülden yardımcı olmayı isterdim ancak benim bildiğim yolları meme reddi durumu maalesef işe yaramaz kılıyor. 05529597696 Büyükşehir belediyesi ücretsiz emzirme danışma hattı. Numarayı googlea emzirme danışmanlık timi yazarak teyit edebilirsiniz. Adım adım giderek önce reddi aşmalısınız. Allah kolaylık versin.
dertlikerkenez Selimustafa inşallah hattı kapatmamışlardır, çok işe yarıyordu. https://imgyukle.com/i/I1mI5n Numarayı buradan teyit edin isterseniz. Belki mesai saatleri vardır.
Selimustafa dertlikerkenez normalde 24 saat hizmet veren bir hatmış canım yine de çok saol yardımcı olduğun için ❤️
Minikkurbagam dertlikerkenez ay Banada yardım edin benim oğlum 8 aylık sadece mememde yarım saat uyuyor günde 2 kere o kadar yatağına asla koyamıyorum hemen uyanıyor daha geri de uyumuyor. Şaştım kaldım artk gündüz hiçbir iş yapamıyorum.
dertlikerkenez Minikkurbagam saat geç oldu malum☺️ Eşim uzun uzun telefonla uğraşırsam triplenir. Ben unutsam bile siz bana hatırlatın yarın doğru ve yanlış yaptıklarımı yazayım size
AtlasAysegul Aminenur06 ben aşırı derece araştırıp kafamı karıştırdıktan sonra Kim West in Sleep Lady kitabını aldım. Detaylı 400 küsur sayfası olan. O kitap yardımcı oldu. Asıl yardımcı olduğu konu ise bebeğinizi ve davranışlarını iyi tanımanıza yardımcı olması. Ben önce memede uyuma alışkanlığını kestim. Zaten başka bir desteği yoktu uyumak için ama beni her dakka uyanıp mahvediyordu. Benden de öte kendini mahvediyor ve uykusız kalıyordu. Öncelikle memede uykuya dalmasına çok yakınken iyice mayışıkken yatağına yatırıp poposuna hafifçe vurarak başladım. İtiraz edip bağırıyordu ama burdayım annecim uyku vakti vs gibi sözlerle ve sesimle sakinleştirdim. 3 gün öyle yatırdım. Sonra bir nebze daha ayıkken başladım yatırmaya. Bir kaç gün sonra alışıp kendi memeyi bıraktı ve yatağa geçmek istedi. Bu eğitime mutlaka gündüz uykuarını iyice uyuduğu bir günün gecesi başlayın ki vücudu yorgun olmasın. Gündüz uykusunu ısrarla uyutmaya çalışın. 30 dakka sonra uyandı mı hemen anında yanına dönüp memeyse meme sallamaksa sallamak tekrar uykuya döndürmeye çalışın. Zaten 2. kez uykuya döndükten sonra 30 dakkayı aşıp daha fazla uyuma ihtimali yüksek. Bunu bıkmadan bir süre devam ettirin inanın bana alışacak bünyesi. Sonra iyi uyuduğu bir günün gecesi başlayın. Mesela memede uyuyorsa sadece benim yukarıda yaptığım gibi yapın. Sallanıyorsa da aynen tam uykuya dalmadan yatırıp öyle sakinleştirmeye çalışın. Biraz uzun sürebiliyor bazen ama o bir küçük insan illaki uyum sağlayacak vücudu. Elimden geldiğince yardımcı olurum soracaklarınız olursa. Uç bir durum olursa kitaba danışırım gene konuşuruz arkadaşlar burdan.
Papatyaseverr Selimustafa biz 8 aylığız gün içinde yarım saat bazen daha a uyuyup uyanıyor gece uykusu uzun bence normal ne kadar uyuyabilir ki zaten gün içinde sık sık ve kısa uyuyor şekerleme yapıyorlar işte normal uzun uykuya geçmiyorlar ki
Selimustafa Papatyaseverr bana hiç normal gelmiyor kısa uyumasi. Çünkü sürekli huysuz ve gece deSaat başı ayakta
Papatyaseverr Selimustafa gün içinde uzun uyumasını beklemeyin ama gece uyumuyorsa belki bi ağrısı falan vardır yada doymuyordur başka neden uyansın ki gece 🌸
Elifffyvz- Selimustafa biz de 9 aylık olduk hala aynıyız🙄🤦🏻♀️ Bi yol bulamıyorum önceleri 3 uyku yapıyodu her biri 30dk oluyodu artk 2 uyku 30dk yapıyo asla uzamıyo uykular🙄
Eevrimm Gece uykusu uzun olsa bizlerde biraz dinleniriz gündüz iyi kötü toparlanıyor ama gece uykusuz kalmak sütü de etkiliyor 🤦🏻♀️ Gece maksimum 1,5 saat uyuyor Uzun uykuya nasıl geçtiniz banada yardım edin 2,5 aylık oğlum 🥺
Kbrltn3435 Selimustafa benimlkide aynı 31. Dakikası asla olmaz. Ben 20.-25. Dakikarı arası gidiyorum uyandırıyorum ,yani hafiften gözlerini acacak sekilde sonra hemen gene piş piş yapıp uyutuyorum 1 haftadır yapıyorum bunu ve uykuları uzadı tavsiye ederim sende bi dene