SEREZ 9 ay 10 günlüğüz 7 8 arası gece uykusuna yatar 11 12 arası karnını doyururum sabah 7 buçukta kalkar bidaha
ManiacsArmy BalarisiYusra kimyon cayi ver bi iki çay kaşığı cok faydasını göreceksiniz allahin izniyle. Sen saatinden sasma ilerde meyvesini yiceksin 🥳🥳
miracinnannesii BalarisiYusra genel olarak 9 da uyuturum gece 1-2 de mamaya kalkar yiyp tekrr yatar 6-7 arası uyanır tekrr yer uyur 9 da güne baslarz ama bu arada diş döneminden midir blmiyorum gündz uykuları 2 saati gecmiyor ve bütün gün gözünü ovuşturuyor🤦🏻♀️
BalarisiYusra miracinnannesii gündüz uykusu 2 saatse yine iyi benim kız 5 dk uyuyo sonra ağlıyo böyle böyle gidiyoruz nolcak bilmiyorum 🤷🏼♀️
ManiacsArmy BalarisiYusra verebilirsin tabi ki gaz problemi bu aylarda olur sonra ilerleyen aylarda kendisi pırt pırt licak annesi 🥰 üstelik verdiğinde nasil rahatlicak bi dene ve gör kıyamam bebegine🥰
SEREZ Semaatls gece uykusuna alıştırmak için hergün aynı saatlerde bir hafta boyunca banyo yaptırıp masal okudum 8. Gün baktım ki ağlıyor beni ıyut diye aynı saatlerde bende hemen uyuttum. O günden beri uyku düzeni bu şekilde gider