Yagmurbusra Aselada14 çok istedim kullanmak çoğu insan inerdi ama ben geç kaldığım için kullanamadım eğer sende önerilerin sonucuna inanıyorsan kullan geç kalmadan
Lenamina Aselada14 bizde kullanıyoruz çok şükür herşey yolunda benim kızım 11 aylık ve çoğu zaman kolyesi biraz uzun diye oynuyor ağzına sokuyor falan bende korktum şimdi
Smy0323 Ben kullanıyorum sorunsuz bir şekilde çıkardık dişimizi ne ateş oldu ne ishal sadece biraz iştahsızlıkla çıkardık
Oglusm Smy0323 sürekli olarak takıyormusunz kolyeyi ben arada bi takıyorum yinede faydası olurmu acaba 😀
irem09 Eslifaslan Boğulma tehlikesinden dolayı mı? ben bebeğimin ayak bileğine bileklik olarak takıyorum baska sakıncası var mı korktum siz öyle diyince
Eslifaslan irem09 boğulmadan dolayı haberlere bile çıkmış . Korkutmak istemem ben riske atmak istemedim
Yagmurbusra Aselada14 kullanmaya başlayabilirsiniz diş çıkarmaya galan çoğu seye yardımcı diye duydum
Gndgd33 Ben tam 5 ayliktan beri boyunda kullanıyorum oğlum 14 aylik hala bi sıkıntı yasamadik genis alıcaksınız ve bebegin onu farketmemesini saglicaksiniz ben çok faydasini gördm yinede siz bilirsiniz
Mira25 Aselada14 bende kullanıyrum iki diş çıakrdık sadece uykusuzluk ve iştahsızşık yaptı onun dışında ishal veya ateş olmadı şükür kullanmanızı tavsiye ederim