Beriii Oğlumla ikimiz pozitifiz, ateşi bazen 38.4 buluyor ateş düşürücü, tampon yapıyorum biraz düşüp tekrar yükseliyor, ateşi düşürmek için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olun
Erdaleymen Beriii çok geçmiş olsun bebeklerde 2 3 gün ateş bu şekilde olup sonra tamamen geçiyor diye biliyorum lütfen endişelenmeyin bi tanıdığımın bebeği de aynı anlattığınız gibi oldu atlattı geçti Allah yardımcınız olsun bu günlerde geçecek inşallah
Ikrazumra19 Beriii doktorunuza sprup 4 saatte bir donusumlu verin isterseniz calpol veya dolve pedifen gibi
Efilik1 Ne gibi belirtiniz. Var acaba. Bugün, bana da test yapıldı sonuc bekliyorum. 5 aylık oğluma da bulaşmış mıdır
Beriii Efilik1 baş ağrısı ve normal grip belirtileri vardı ç, daha sonra eklem ağırlarım başladı, oğlum önce öksürdü bir kaç gün daha sonra ateş başladı
Mubu81 Beriii merhaba nasıl oldunuz kaç gün sürdü ne kullandınız kızım pozitif bende düşüremiyorum ateşi
Bocukgoz Beriii geçmiş olsun bızde yanı atlattık oğlum gece 39.2lere çıktı yuzune yıkıyodum ellerını sonra calpol verıyodum duauyodu bu şekılde 4 gun gecırdık