Bal_Lokum derin48 küçücük bedenleri dayanmıyor uzun süre uyanık olmaya çok uykulu ama uyuyamıyor diye huysuz hep. Sanırım kendi kendine düzeliyor bugün 3 uyku yaptı biri 15 dk olsa da iyi oldu 😊
RuzgarsMommy Bal_Lokum Valla keske benim oglum da oyle uyusa 😔 6 ay 24 gunluguz bu ay tum düzeni mahvoldu erken yatırsam bile uyanıyor tekrar uyumuyor, gece 2-3 de uyuyor ve surekli uyanıyor tükendim 🤦🏼♀
Bal_Lokum RuzgarsMommy umarım düzelir ya bizim gündüz düzelir gibi oldu 2 gündür bu kez gece uyanınca tekrar dalamıyor. Bu 6. Ayda var bişey ataktan dolayı bence. Emekleme çabaları var bizim belki emekleyecektir😊
demetdiyebiri35 Moms0305 aynı benim oğlumu anlattınız 7 de uyusa 9 da artık uyanır oldu babası o saatte geliyor aceba babasını mı özlüyorda biliyor anlamadım sonrası zulüm uyumuyor ım ım ımmmm diye sesler cıkartıyor
Bal_Lokum demetdiyebiri35 yaa olabilir😊 sizinki deığlık atıyor mu peki? o kadar tiz bir ses çıkarıyo ki bogazı agrıycak artık
zlhaa00 Bal_Lokum bndede durum aynı canım gündüz uykuları yarım saati gecmiyor normalde en gec 9 da uykuya dalan bebeğim şimdi 11 12 zorla dalıyor düzeni hala oturmadı 7 aylık olduk biz bakalım nereye kadar sürecek bu düzensizlik
demetdiyebiri35 Bal_Lokum evet evet atıyor sevinçç çığlıkları:)) annem ona yürüteç aldı günde 10 dk falan koyuyorum deli gibi çığlık atıyor dediğini gibi tiz sesle şaşırıyorım oğlum hergün yeni bişey öğreniyorsun diye:)
Bal_Lokum RuzgarsMommy 😊bizimki de acele etmese keşke bu kadar 😄zaten zayıf ve çok hareketli emeklerse durdurabilene aşk olsun 😄