Regen Gece alarm kurup uyanıp bebeğimin altını temizliyorum, emziriyorum , gazını çıkarıyorum uyutuyorum derken bi bakıyorum ‘en az’ 1 buçuk saat gitmiş.. sizin gece bakımlarınız ne kadar sürüyor? Benim mi çok uzun anlayamadım..
Mervea Regen gece uykusuna geçmeden altını değiltiriyorum kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum emzirip yerind bırakıyorum 15-20 dakka sürüyor annemler doğduğu zaman derdi nasıl alışırsa öyle gider gece alt değiştirme yoksa hep kalkar diye
Pirayee Regen emerken uyumuşsa gazını çıkarmana gerek yok, yan yatır uyanınca direk çıkarıyor gazını zaten. Gazını çıkarırken uyanıp huysuz olabilir
Dk16 Regen ben de sizinle aynıyım sadece alarm kurmuyorum çünkü kızım saat gibi her 2-3 saatte uyanıyor Ama her seferinde altını değiştiriyorum Yazık çocuğa ıslak ıslak yatmasın diye
Regen 2011ranaalp kaka yapıp yapmadığını anlamak içinde açıyorum sonuçta altını 😬 gaz çıkarırken bile mutlaka kaçırmış oluyor ki kaka biraz. Hemen pişik oluyor zaten. Uykusunda bile kaka yapıyor 🤷🏻♀️
Regen [bilinmeyen] kaka yapıp yapmadığını anlamak için altını açsamda uyanır ki. Uykusunda bile yapıyor bazen. Ya da gaz çıkarırken bile biraz kaçırıyor mutlaka her seferinde
Regen [bilinmeyen] zaten çocuğu bi uyutuyorum 5 saat uyuyor gece tekrar kalkıp emzirmeden önce mecbur açıyorum altını. Üstüne bir daha uyuyor 4-5 saat. Yani toplamda 10 saat pişer çocuk bişey yapmasa da bi havalansın diye açıyorum bezini. Ama o arada tabi uykusu açılıyor 1 buçuk saat sürüyor gece bakımları
[silindi] Regen en az bir buçuk saat 🙈 bazen 2,5 da olabiliyor ara kakalara denk gelirsek döngü başa sarıyor
Fyzpyrz Regen ben gece kaka yapmadigi surece altini degistirmem yapmis mi diyede yan tarafindan yada cizelgesinden bakiyorum.ayrica bana doktorum geceleri kalkmadigi surece kaldirma acikinca o kalkar demisti.2 aylik oldugundan beri kendi kalkmadanda kaldirmam.gazinida uyuduysa yan yatiriyorum rahatsiz olmuyor.