Keremtugra 2lokummannesiii gunduz 1.5 2 saat arasi uyuyor aksam ustu 1 saat uyku yapiyor gecede 9 saat uyuyor
Seherronya 2lokummannesiii bizde 14. Aya giricez canım bazen 1 bazen 1.5 saat uyku yapıyor . Huysuz olduğu zamanlarda 40 dk :/
Meltems Benimki 16 aylık ama aynı sayılır ulku düzeni. 9 yada 10 saat gece uykusu. Gündüz de 2- 2.5 saat uyur 2 uyku yapıyoruz hala.
Seherronya 2lokummannesiii 21.30 22.00 gibi uyutuyorum iyi günündüyse 1 kere uyanır sallarım geri uyur 8-9 a kadar. Ama bazen sürekli uyanıyo sallıyorum
2lokummannesiii Seherronya gece emiyor mu? Hamilesin emziriyor musun bilmiyorum ama tamamen uyanıyor sallıyorsun dimi ?
Seherronya 2lokummannesiii emzirmiyorum canım emzirdiğim dönem gece 50 kere kalkardı. Kızım ağlayarak uyanmaz. Bi bakarım yatağında oturmuş bana sesleniyo hemen ayağımda sallıyorum dalıyo tekrar
2lokummannesiii Seherronya anladım gece beslenmesi yok o zaman. Ah oğlum diş çıkardığı zamanlar ağlıyor gece🥺
Keremtugra 2lokummannesiii neden, bende erken yatsin diye gecen gunduz 1 uyku yaptirdim aksamda 10 da uyuttum gece 12 de dikildi ayaga bida 3 te uyudu sonra vazgectim
Thatismesra Bir uykuya düştük gündüz.1 gibi 3 saatlik uykuya yatıyor 9-30 gibi de 10 saatlik gece uykusuna yatıyor