Aryemus_3 7.1 günlük oğlum uyku düzeni fena değişti gece doğru uyanmazdı bu gece 8 defa uyandı gündüz desen 2 defa uyuyor sabah üstü 1 saat akşama yakın yarım saat aşırı yoruluyorum ve uykusuzum sizin bebisler nasıl düzelsin artık oğlum yaa 😴😔
Nejlakkk Aryemus_3 benim de bebeğim 7 ay 7 günlük kaç gündür benimki de öyle normalde gece uykusu cok düzenlidir simdi sürekli gece uyanıp ağlıyor karnını doyuruyorum yarım saat sonra tekrar agliyor 7.ayda oluyormuş öyle duydum🤷♀️
Ececik07 Aryemus_3 benim de öyle karnı tok olsa da gece uyanıp ağlıyor bilemiyorum neden bu şekilde düzelir herhalde sabredelim
Aryemus_3 Ececik07 Ben uyandığında emzirmiyorum onu da alışkanlık eder diyorum gece 1 bazen 2 defa emziriyorum sabırdan başka bişey gelmiyor elimden zaten sağlıklı olsunlarda inş
Rahimeali Benim oğlum 6 ay 18 günlük 3,5 aydan beri gece en az 10 kez uyanır emer geri uyur.Ne yaptıysam düzeltemedim. Uykuya aç bir anne de benim 🤷🏻♀️ İnşallah en kısa sürede düzelirler,sağlıklı büyüsünler de..🌸
Parsannesi Oğlum 7 ay 5 günlük daha sabah bununla alakalı post açtım çok fenayım birkaç gündür resmen etinden et kopar gibi ağlıyor uyanıyor sürekli 😩