Zamazingo bu söylediğiniz belirtiler her bebekte olabilecek klasik durumlar. Maalesef bebeklerde herşey herşeyin belirtisi. Mukuslu kaka dediğiniz şey aslnda mukus bile olmayabilir, öyle ayırt etmesi kolay birşey değil. Alerji nedeniyle dönem dönem gaita testi yaptırıyorduk. Benim çok çok emin bir şekilde mukuslu dediğim örneklerin bazıları mukussuz çıktı. Artık kaka incelemekten gözlerim bir tuhaf olmuştu. Mukus ya da sıvı kaka ek gıdaya kadar geçmeyen bir durum. Pişik genellikle asitli gıdalar tüketirseniz olabilir. Domates, mandalin, portakal, şeftali, fazlaca maden suyu… alerjisi varsa bile süt ürünleri değil bunlara olabilir.
huzursuzluk derseniz bence o ya gazdan oluyor ya da bebeğin mizacı öyle. 8,5 aylık olan oğlumda diyetin büyük koşmanı açtık, 7. Aya yakındı gazı bitti, 2 dişi cıktı ama yine de huzursuzluk tavan. Çocuğun mizacı bu bence. Kardeşimle aramızda 13 yaş var. Bebekliğini hatırlıyorum. 3 yasa kadar anamızdan emziğimiz sütü burnumuzdan getirmişti. Memnuniyetsiz ve huzursuz bir bebekti. E oğlan dayıya ceker. Benim oğlan da ona benzedi herhalde 😋