antropologanne Deneyinli anneler kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler varmıdır ? Pipetlimi yoksa ucu suluk tarzında olanmı? Vede bununla mama içebiliyomu bebişler yoksa sadece su meyvesuyu vs ?
Kuzumveben antropologanne avent,alistirma bardagindan su icilir mama icilmez ilk basta avent ucu slikon biberon gibi olandan baslayabilirsiniz daha sonra benim bebegim 9 ayda pipetli suluga basladi oda avent markaydi
Ceydakoruc antropologanne duyguluu aventin pipetli kulplu alıştırma bardağını kullanıyorum yani suluğunu çok güzel çok memnunum, kızım normalde asla su içmiyor çok şükür bunun sayesinde günde 150 ml kadar su içiyor çok seviyo🥰 şuan 9 ay 10 günlük yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 😊
Melinamm antropologanne ya benim bebegim direk bardaktan iciyor su 🙈😂 5 bucuk ayligiz daha. Ben icince hemen elini uzatiyor onada kucuk cay bardagi veriyorum iciyor 😂
antropologanne duyguluu Bende awent dusunuyorum ama bilemedim ucu pipetlisi var diğeri var. Umarım kullanan anneler fikir verir🍀
antropologanne Kuzumveben Hmm ben biberon niyetine de kullanmak istiyordum. Olmaz o zaman öyle. Teşekkür ederim🍀
antropologanne Ceydakoruc Masallah miniginize afiyet şifa olsun🙏 Direk pipetliylemi başladiniz acaba ?
Ceydakoruc antropologanne teşekkür ederiiz🥰 ben normalde lansinoh normal biberon kullanıyordum onu aldığımdan beri kullanmıyorum 🥰
Ceydakoruc duyguluu ben 8 aylık olana kadar normal herhangi bi biberonla içirdim ama kızım bardakla içmeyi istiyodu genelde bardak kullandım sonra 8 aydan itibaren pipetliye başladım
Mom10 antropologanne Kızım 6 aylıkken Aventin alıştırma bardağını almıştım memnun da kaldım.1 yaştan sonra da Aventin pipetli bardağını aldım kızım bunu daha çok seviyor.
Melinamm antropologanne valla nebilim artik 😂 hic aklima gelmedi ama acaba alistirma bardagi dahami saglikli ?
Zeynepinannesiii antropologanne bende 3 adet alıştırma bardağı var canım . Şuan pipetli olanı kullanıyorum. Mavi olanını da kullanmıştım ama zor su çekiyor ondan , aslında kolayda hava yutuyor onu içerken. Pembeside ilk kullandığım ürün
antropologanne Zeynepinannesiii Çok teşekkür ederim. Genellikle mavi olan için herkes zor içiliyor demiş Sanırım bende pipetli alacağım🍀
antropologanne Melinamm Bardağa alıştıysa devam edebilir gibi sanki. Ama dışarda zor oluyodur arabada yada ne bilim misafirlikte falan. Gerçi virüs var hemde kış kimse yerinden oynamıyor😂 Ne yalan söyleyim bizim zamanımızda yoktu ben bebekten çok hevesleyim böyle şeylere🙈🙈
Zeynepinannesiii antropologanne civilden aldım bende pipetliyi gayet kullanışlı suan daha dişlerimiz olmadığından ilerde ucu kesilir mi bilmiyorum ama dişleriyle ısırma durumunda 🤷♀️😊