SeliminannesiSeliminannesi09 5 aylik oğlum var ismini söylediğimde bakıyordu bakmıyor şimdi acaba bizi duymuyor mu basını fln çevirip bakmıyor duymayan bebek nasıl olur korkar mi ? Duyup duymadığını nasıl anlarım?
asyasare SeliminannesiSeliminannesi09 yenidoganken isitme testi yapilmadi mi ? ismine bakmamasi normal henuz cok kucuk. arkasi donukken birden tv acin ani sese donup bakmasi lazim. el cirpin arkasindan vs. yuksek ani bir ses olsun
Mom091 SeliminannesiSeliminannesi09 kulağına yakın yerde parmağınızı şıklatın yada alkış yapın. Tepki veriyor mu gözlemleyin
SeliminannesiSeliminannesi09 asyasare yapıldı canım ama sonra dab da oluyormuş ya oyuzden bakmıyor bilmiyorum ama korkuyor
Tugba2355 SeliminannesiSeliminannesi09 korkuyorsa duyuyordur ama sürekli de duyup duymadığını kontrol etmek için bebeği korkutmayın içiniz rahat edecekse doktora gidin
Defnemm22 SeliminannesiSeliminannesi09 yani irkiliyor korkuyorsa duyuyodur mesela kulağının yanında biraz bağır bakalım korkucakmı korkutmanı istemem tabi ama anlamak için bunu yap bence
SeliminannesiSeliminannesi09 Tugba2355 yok canım sürekli değil bir kere yaptım yoksa neden sürekli bebeği korkutuyum
SeliminannesiSeliminannesi09 Neden saçma sapan konulara cevap veriliyor da buna verilmiyor bakılmıyor anlamiyorum
Mom078 SeliminannesiSeliminannesi09 Selim’in annesi varsa bir endişen yarın gidersin Dr a içini rahat ettirirsin biz nerden bilebiliriz sorun var mı yok mu
Ghi SeliminannesiSeliminannesi09 insanlar sese tepki veriyorsa duyuyordur demişler ne gibi tepki diyorsunuz ? Ne gibi bi tepki olabilir? Korkması ya da ses gelen yere bakması ses çıktıgı anda hareketlenmesi vs gibi bunlar tepkidir mesela küçücük çocuğun sinirlenecek hali yok. Bi de sinirleniyorsunuz cevap verilmedi diye. Daha Neyine cevap versinler sanal işitme testi falan mı yapalım?
Bulutluhava SeliminannesiSeliminannesi09 saçma sapan sorulardan biri de bu değil mi? Burada sorana kadar gidip doktora muayene ettirsen ?
SeliminannesiSeliminannesi09 Mom078 anlamak için neler yapabilir8m yada irkilme korkma olur mu diye sormak için terslemene gerek yok canım.
Mom078 SeliminannesiSeliminannesi09 Terslemekten ziyade farkındalık diyelim bahsettiğin mevzu normal birşey değil .