cananedizengin Merhaba anneler oğlum 3.5 aylık pişik oldu sandım ama geçmedi resim yüklemeyi de beceremedim sanırım mantar oldu sırtında da var genital bölgesindede geçiren oldu mu ne yapmalıyım doktora gittik krem verdi sizlerde nasıl geçti?
Tugceva cananedizengin merhaba bende kızım için pişik sanmistim mantar olduğunu söylemişti doktorumuz travazol diye krem verdi geçirmişti isterseniz eczaneden alıp kullanın
paputmoms cananedizengin çok az sirkeli su yapın ama sirkeyi çok az koyun onunla temizleyin geçmiş olsun arada çekebiliyorsanız bezini çekip havalandırın nemli bırakmamaya özen gösterin mantar sıcak ortamda ürer bu yüzden hava almasını sağlayın o bölgelerin sirke biraz yakabilir ama bire bir çözümdür
Deletedmom377 cananedizengin Sirke daha kötü yapabilir ki mantarlar asitli ortamda daha rahat ürerler. Bazik bir karışım ile temizlemeniz lazım denemenizi tavsiye etmem bu yüzden. Evde yapabileceğiniz en iyi yöntem karbonatlı su ile silmek olacaktır. Bir bardak kaynamış soğumuş suya yarım çay kaşığı karbonat ekleyip hazırlandığınız su ile pamuğu ıslatıp silin, mantar geçene kadar her defasında bu şekilde temizleyin . Sonra havalandırın iyice kuruyunca asidi alınmış z.yagı veya kantaron yağı ile hafif masaj yapıp kapatın . Birkaç gün içinde geçecektir inşallah . Geçmiş olsun.
paputmoms cananedizengin farketmez miktarını iyi ayarlayın ama asidik olduğu için cildine zarar vermesin
cananedizengin Deletedmom377 çok Teşekkürler inşallah faydası olur birde bez markasını değiştirmelimiyim?
ErvaKoc Sirke çocuğa nasıl uygulanır böyle bir hata yapmayın Sakın!! .Bu dönemden geçtik ve burda okumuştum sirkeyi doktorumuza sormuştum bende ,beni çok kötü terslemişti onun vücudu sirkeyi kaldırır mı düşün bi demişti doktora görünmek en mantıklısı 🦋
Deletedmom377 cananedizengin Rica ederim. Bezin kendisi mantar yapmaz mutlaka ya bulaş olmuştur ya da çok beklemiştir vs . Ama içeriği temiz bir bez kullanırsanız içiniz de bebeğiniz de rahat eder ☺️