Omertugra20 Herkes merhabalar bebegimin Yuzunde ve gogusunde kaybolup cikan kirmizi noktaciklae oluyor neden kaynakli acaba bazi kirmizi noktalar beyaz uclu oluyor ama geneli kirmizi 1 saat önce varsa 1 saat sonra olmuyor 41 gunluk erkek bebek
emay Omertugra20 su an on aylik oğlumda da aynisi oluyor kimse cevap yazmamış ama bilen varsa yazsa çok iyi olur.
Kuzusuannesi Omertugra20 merhaba cooook uzun zaman olmuş ama bebisiniz de halan oluyor mu aynısı benim bebegimde varda au an ’da bende post başlığı ararken size denk geldim dönerseniz çok mutlu olurum 😇
Hllsyma Omertugra20 benim bebeğim de 5 aylık aynı bizim de çıkıyor sönüyor değişik bende pek anlamıyorum
Gg27_01_2022 Kuzusuannesi Benim bebeğim 3 aylık yüzünde ve sırtında kızarıklık oluyordu pütür pütür dü yüzü uyuduğu zaman geçiyordu atopik egzama olduğunu öğrendik aşırı huzursuzluğu vardi birde tabi
Kuzusuannesi Gg27_01_2022 çok geçmiş olsun şimdi kaç aylık oldu Allah bağışlasın, atlattınız mi ? Alerjisi mi vardı
Alinabebek Omertugra20 bizim doğduğundan beri var aşırı hassas ciltli yüzüne ve vücuduna mustela ürünleri kullanarak yatıştırıyorum. Doktor bebeklik döküntüsü normal zamanla büyüdükçe geçecek demişti bize