Zeyneb35 Merhaba kızlar .Bu antibotigi kullanan varmı etkisini gören varmı ? Bebeğim 23gunluk burunları boğazları tıkalı doktor verdi bugün.bi hafta kullancam .inşallah geçer .bronşit olur diye çok korkuyorum ??
Figen Zeyneb35 burnunu açmayı denemedim mi yani bebek çok küçük daha önce alternatif yöntemler denesen etkili olmazsa ilaca başlasan olmaz mıydı
Zeyneb35 Figen bı haftadır serum fizyolojik damlatip pompayla çekiyorum bosaltyorum burnunu snra hemen doluyo .nasıl geçecek bilmiyorum
Rukiye66 O kadarcık bebeğe antibiyotik yüklemeyin böbrekleri zarar görür ben mastit oldum Macrol 500 kullandım hala böbrek ağrısı çekiyorum doğal bitkisel ilaçlar var bence doktoru değişin derim kızım hastalandı grip öksürük özele gittik bitkisel şuruplar verdi kısa sürede toparladı
Camdakicicek 4 aylik bebegime grip oksuruk ates sikayetimiz vardi devlet hastanesindeki cocuk doktoru macrol yazmisti ayni zamanda bizim sut alerjimiz de oldugundan alerji doktoruna sorup kullanma geregi duydum. Birde alerji doktoru muayene etti bebegimi antibuyotik o anlik gecirir iyilestirmez hastaligi dedi ve kullanmadik ilaci. Yalnizca parol verdim ates durumunda. Ve atlattik sukurler olsun. Bagirsak florasini bozuyor antibuyotikler bebeginiz cok kucuk daha bol bol serum fizyolojik sıkıp aspire edin burnunu.. ve sık sık emzirin.. Şifa versin Rabbim insallah
Zeyneb35 Camdakicicek amin teşekkür ederim napcagimi sasirdim doktorlarada guvenemiceksek napcaz ya.dediginiz gibi serum damlatip pompayla çekiyorum .
Ervam Kullanmazsanız daha kötü olabir. Doktorun çocuğunuza ne kastı olabilir. Bende 15 günlükken damar yolundan antibiyotik tedavisi uygulamak zorunda kaldım bebeğime. Derdi veren rabbim dermanı da vermiş . 23 günlük bebeğe ne bitkisel tedavi uygulayabiliriz ki kaş yapalım derken göz çıkarmayalım