Defneninannesi54 Kaç cc maam veriyorsunuz yada sütünüzü sağıp veriyorsunuz arkadaşlar ne kadar içiyor acaba kaç saatte birde
150430 Defneninannesi54benim bebeğim 17 günlük emiyor ama sürekli meme arıyor mama veriyorum sütümde iyi geliyor ama ne yapıcam bilmiyorum
CankizimRavzam 150430 dünyaya adapte olma suresi normal annesi onun guvendigi tek kisi sensin 3 aylikken kismen duzelirler bol bol emzirin
Merve1134 150430 aynı durumdayım meme veriyorum sadece sütüm de yetiyor idrarindan anlıyorum günde altı yedi defa yapıyor ama hala meme arayışında uçları yara oldu 🤦🤦
mine-s Merve1134 CankizimRavzam 150430 yorgunluk uykusuzluk aynı durumdan bittim, uyumuyor çocuk meme nerede diye
Skannesi Merve1134 fito krem kullan meme uçlarına, emzirmeden önce mutlaka yıka mme uçlarını. Yaraları iyileştirir hemn ben 2 aydan fazla çektim.
150430 mine-s günde 2 3 defa mama veriyorum çok husçzursyz olunca onun üstüne uyuyor emziğe de alışmıyor zorla veriyorum ağlıyor nasıl olacak bilmiyorum
Senemmm11 mine-s emziğe alıştır canım seni emzik gibi kullanıyor sürekli emmek ister meme de kalmak ister
mine-s 150430 gece defalarca memeyi reddetti dedim sadece uykusuzluğa ağlıyor demek, mayıştırıp ağlar gibi olunca emziği verdim, emzikten süt çıkaracaktı çocuk geri alıp memeyi zor verdim, hemen emziğe adepte oldu gibi, açken vermemek lazım
edaozdxxr 150430 Chicco kauçuk emzik verin tutar ben de eve kaç çeşit emzik aldım en son chicconun emziğini buldum sonunda onu tuttu
150430 mine-s benim oğlum tutmuyor ne yapacağım Bilmiyorum alıyor emiyor süt gelmeyince atıp ağlıyor iznim bitince ile başlayınca nasıl olacak bilmiyorum
mine-s 150430 sağmıyor musun hiç sütünü arttırır, önce sağ süt gelsin sonra hemen ver çocuğa memeyi. Allahım annelik ne kadar zormuş
mine-s Skannesi Senemmm11 yatarak da emziriyorum uyuyup iki dk sonra memeyi kaybetmiş diye ağlamaya başlıyor ve tutmuyor, ağlamaya başlarsa emziği de tutmuyor meme gibi, saatlerce memedeyiz bazen bir emiyor bir uyuyor ama emzik dediğiniz gibi olmadan napacakmış bu anneler