Handekaran Adnan göz yaşı kanalları tıkanıktır canım masaj yapman gerek internetten video izleyip uygulayabilirsin
Gamzeburkan Adnan benimde kızımda olmuştu eski bir yöntemdir çayla sildim ben ve ertesi gün geçmişti denemek isterseniz birde gözünü emiyorsa göğsünüze değdirmemeye çalışın o yüzdende olabilirmiş
Egelim Adnan bebeğim doğduğundan itibaren sol gözü çapaklanıyordu, söylenen her şeyi denedim, 2 defa doktora götürdüm en son 1 ay antibiyotik kullandık öyle geçti, enfeksiyon kapmıştı. direkt doktora götürün sizde.
melegim26 Adnan geçenlerde bizim de oldu gözyaşı kanal tıkanıklığı olabiliyormuş bebeklerde doktoru masaj yapmamı söyledi masaj yapıp sabahları da capaklandiginda çayla sildim 3 gun falan sürdü geçti çok şükür. Mutlaka masaj yapilmali
Zumra_ Adnan canım masaj yap birde sürekli temizle yani her ıslanıp iltihap olduğunda sürekli masaj yap geçiyor hiç bisey kullanmadım ben
Dlk-gr3 Adnan ben öyle olunca göğsümden süt sıkardım gözlerine yumuşak peçeteyle biraz bekledikten sonra kuruturdum geçerdi
[silindi] Adnan çok normal kızımın ilk doğduğu günden beri bir gözünde var bazen azalıyor sonra tekrar başlıyor dr a sorduğumda doğduktan hemen sonra damla damlatıyoruz ama yeterli olmuyor dedi antibiyotikli damla verdi birde göz pınarları tıkalı olabiliyor nazikçe masaj yapabilirsiniz göz pınarının olduğu yere