Babyy88 Kızlar kan damlası sıdefer kullandık dıslerınde leke koydu başka ne onerırsnz ve alerjı oldu onda
Mlsakz Babyy88 ben ferrum kullanıyorum doktor tavsiyesiyle ama eğer bebeğin alerji oluyorsa doğal Pekmez de verebilirsin 1 çay kaşığı kadar ben ikisinşde veriyorum kızıma
Aybo Maviyemeftun emzirme arası mı kullanıyorsunuz? 1 saat önce 1 saat sonra gibi? Sağlık ocağı vegaferon için öyle demişti ama ocean için bilemedim?
Maviyemeftun Aybo ben hiç dikkat etmiyorum. Uyku hazırlığı yaparken D vitamini kan damlasını falan veriyorum öyle gün içinde unutuyorum yoksa böyle düzene koydum sonra emziriyorum zaten emzirme öncesine denk geliyor
Aybo Maviyemeftun sütte kalsiyum olduğundan denir emilimini azaltır diye sağlık ocağı öyle önermişti kendi verdiklerini, şimdi ocean alınca bilemedim, teşekkür ederim 🤗
Fly35 Bende microfer veriyorum, leke yapmadığını söylediler doktorumuzda önerdi esasında, ama sideder için de leke yapmaz olarak duymuştum,
Maviyemeftun Aybo doğrudur, dikkat etme şansınız varsa ona göre verin yine de zararı olmaz diye düşünüyorum bende o saatlerde vermeye dikkat ederim artık