5253 Rizede yaşıyorum burda musluktan içiliyor su içme suyu gibi hazırlardan güzel, ben suyu 10 dk kaynatıp soğutup veriyorum doğru mu yapıyorum yoksa hazır su mu alınmalı 🤷♀️
vilnius 5253 suyun florür mineral oranlarının bilinmesi lazım cnm bunu söylemek için. Yani siz içiyorsanız kaynatarak verilmesinin bi problem olmayacağını düşünüyorum ancak kaynatınca da mineraller ölüyor deniyor Bilgin olsun
Erenbebeninannesi 5253 bnde ordu da yaşıyorum bizim su dağdan geliyor çoğu zaman çamur gibi akıyor ama biz hazır su aliyoruz oğlum 1 hafta önce ateşlendi doktor boğazına baktı bu çocuk çeşme suyu mu içiyor dedi boğazı enfeksiyon olmuş ta
EDT 5253 Bende rizeye evlendim ama bir türlü alışamadım musluk sularına içemiyorum eve hazır alıyorum kızıma da kaynatıp soğutup veriyorum gerçi ona da bir doktor kaynatmak iyi değil diyor biri kaynat ver diyor valla işin içinden çıkamadım
Erenbebeninannesi 5253 tabiki canim kaynamış soğumuş suyum mutlaka bulunur icirecegim zaman çok hafif ılıtıp verirım hazır suda da böyle yapıyorum
Minnakimmmm Verebilirsiniz . Başta vermezseniz sonra da veremezsiniz . Ben sivastayim ve musluk sularımız çok kireçli ama hazır sular gibi pilastikte beklemiyor en azından . İlk aylarda bile musluktan verdim sizde verin.
Mom622626 5253 Rota virüsünden korktuğum için ben hep hazır su verdim ama şimdi biraz büyüdü musluk suyuda içiyor arada.