Nilaynisa Hanımlar günaydın. Edirne de kirada oturuyorum ev sahibim dusakabininde içini camını siyah yapmış, mutfak dolaplarının kapaklarını da ne kullandıysam düzgün temizlenmiyorlar. Önerebilceğiniz birseyler var mı?
Zerre Nilaynisa banyoda siyah cam gerçekten işkence 🤦🏻♀️ Size çok basit bir yöntem söylicem bir deneyin market poşetleri var ya onun üzerine cif döküp ovalayın camları sonra durulayın 👌🏻
Badevehande Nilaynisa ne denediysem pas ve sararmış fayans aralarına çare bulamadım ama ace ultra power jel her yeri mis gibi yapıyor
Deletedmom11 Nilaynisa Cif jel krem veya klasik sarı cifi şu sünger zımparanın üzerine döküyorsunuz. evde kullanılan ve çizmeyen bir ürün. Tel çizer ama bu çizmez. Hem sünger hem tel işlevi görüyor. bununla devamlı ıslatarak ovalıyorsunuz. benim duşakabinimde kireç lekesinden görünmüyorfu malesef başka türlü de çıkar ama çok uğraşırsınız. Bazen yorgun olduğumda daha kısa sürsün diye duşakabine porçöz sıkıp yine bu süngerle ovalıyorum daha kısa sürüyor temizliğim.
serebro Nilaynisa poşete cif döküp ovalayınca da ise yarıyormuş bir deneyin isterseniz. Bende edirne de yaşıyorum 🙈