Buglemim06 yaa hele şu biz eskiden hep yedirirdik su içirirsin bilmem ne olayları beni gerçekten yoruyor artık ki biz daha ek gıdaya başlamadıgımız halde yaptığın yemekten ver filan alışsın çıldırmamak elde değil . Kaynanam da daha bebek bir aylık bile olmamıştı hemşireye sizce su verilmeli mi diye soruyordu hastane de daha o sorusunu tamamlamadan tabiki de hayır diye lafa girdim Sustu ama yetmemiş ki bebeğim hıçkırık oldu limonlu su ver diyor saçmalama dedim ya valla kendi annem asla karışmıyor doktor ne derse sen ne dersen o diyor ama açıkcası bende bırakamam kaynanama çünkü herşeyi verir asla bırakmam güven sıfır çünkü eşim iş gereği geç geliyor eve çocukla vakit geçiremiyorsun herşeyini kaçırıyorsun seni görmüyor dedim yorgunluktan da on dakika ilgileniyor uyuyorsun hemen dedim kaynanama direk lafa atlıyor neymiş baba dediğin çocuğuyla beş dakika ilgilenirmiş bak bak eşimde babasız büyümüş çünkü o doğduğunda babası askere gitmiş olabilirmiş bunu diyen birine nasıl ben çocuğumu emanet edeyim ki 🤦🏻♀️