Bisaniyebakarmisin Şiddetli mide ağrısı var kızlar şuan bende ,şekerli su ,ekmek ,süt ise yaramadı. Bebek uyanınca emmek istiyor ,emmese kıyamet kopar . Bu yüzden ilaç almaya korkuyorum ,ne dersiniz Lansor alsam süte geçer mi ? :-(
purencleanlove @Bisaniyebakarmisin yaban mersini çayı aktardan ya da marketten sallama çay olarak alın için anında kesiyor. Taze nane ya da kabuğu soyulmuş taze salatalık tüketin onlar da rahatlatıyor ama yaban mersini çayı hemen kesiyor
Kaan12 purencleanlove kız nerden bulsun gecenin körü yaban mersini çayını 😁😁onun da mı çayı varmış ben de deneyebilirim midem tuttuğunda sagolasin
Bisaniyebakarmisin purencleanlove şuan yok evde ama aklıma kazıdım ,evde bulunsun çok çok sagolll. Benim bole olmazdı ya ,sancı girince nefesim kesilcek gibi oluyor,sanki bıçak saplliyorlar,duruluyor gene oluyor
Bisaniyebakarmisin purencleanlove soğuk süt mide duvarını sarınca iyi gelir diye duymuştum bende ne bilim ayy omu kötü yaptiki:(
Kaan12 Bisaniyebakarmisin benne olduğunu bile bilmiyorum açıkçası ama genel olarak ilaç kullanmaya karşıyım çok aşırı gerekmedikçe uyuyarak geçirmeye çalışırım bı yerim Ağrısa da biraz uyumaya çalışsanız uyandığınzda belki geçmiş olur bilemedim yanlış yönlendirmek istemem geçmiş olsun inşallah geçer
purencleanlove @Bisaniyebakarmisin lansor kullandım ben de ama hamilelikteki kullanımı nasıl bilmiyorum biraz ağır bir ilaç olduğu için. Hele ki soğuk olması sütün iyice yorar mideni laktozu zor sindirir mide
Bisaniyebakarmisin Mom091 Sırtıma vuruyordu ,neden ki ? Geçti ama şuan ,şükür . Sorumu yadsimadigin için sagol