Aesbyram Kızlar bebegim kolik bugün doktora gittik ve bu damlayı verdi rahatlatır diye kullanan varmı işe yarıyor mu gerçekten her emzirmeden önce 5- 8 damla arası verebilirsin dedi
Mom0870 Aesbyram Laktaz enzimi. Eğer sütünüzdeki laktoz onu rahatsız ediyor ise sorunun kaynağı buysa etkisi olur. Laktozu parçalıyor. Ben süt ürünlerini de laktozsuz tüketirdim bu yüzden
Kuzeycik Aesbyram gaz sancımız olduğunda bu damlayı doktor vermişti kullandık ama hiç faydasını görmedik. metsil, nurse harveys de kullandık en son biogaia+sabsimplex çaremiz oldu
BrcnBlgn Aesbyram bzede vverdilerde 24saatte 30damlayi gecmicek die uyardilar 8damla cok deilmi bzde hc bi ise yaramadi sap nurse biogaia tavsye ederm
sedaaff96- Aesbyram bebeğim kullanıyor çok rahatlatıyor onu bitmiştide nöbetçi eczaneden gidip almıştık o derece şuan 3 aylık hala daha kullanıyoruz
Aesbyram Mom0870 Bende sütü bile laktozsuz içiyodum doktor bugün tamamen yasakladı süt ve süt ürünlerini
Aesbyram Kuzeycik bende bio gai kullanıyorum bide bunu yazdı ikisini kullan rahatlatır dedi inşallah iyi gelir bakalım
Miray899 Ben kullandım faydasını görmedim canım biogia diye gaz damlası var onun faydasını gördüm tek benimkilerin kolikliği fenaydı