BoncukAnnesi Arkadaşlar oğlum 1 yaşında bu güne kadar okumaya çalıştım ama dikkatini pek cekmiyordu. Sizler neler okuyorsunuz bildiğiniz dikkatini çekecek kitaplar var mı arkadaşlar ?
Zehraasya BoncukAnnesi okumak dikkatini cekmiyosa resmleri anlatin o ceker eminim bnm kizim skldigi anda resmleri anlatyorm kucağıma otryo saatlerce dinler oyle 😍
ygmrsylmz1 Benim oğlumda bir yaşında çok fazla benimkide öyle dikkatini veriptr bakmaz bende zaten 2 sayfalık masallar oluyorum öyle uzun uza okumayın bence herşeyde öyleler çünkü çok çabuk sıkılıyorlar ve başka şeyle ilgilenmeye başlıyorlar
BoncukAnnesi ygmrsylmz1 okuduğunuz kitapları paylaşır msnz canım. Gece yattığımız zaman Kendim mesela Masal anlattığm zaman çok dikkatli dinliyor beni ama kitabı elime alıp okuduğum da masalı dinleyen gidiyor farklı bir çocuk oluyor
Simiyy Şey yapıyo musunuz mesela vurgulama işte masal kitabı okurken zürafanın sesini kalınlaştırıp tavşanın sesini inceltmek gibi
BoncukAnnesi Simiyy yapıyorum canımm böyle tepkiler fln veriyorum ama ben kendi kendime okuyorum gibi oluyor çünkü oğlum o sırada ordan oraya tepinme modunda olur 😀
ygmrsylmz1 BoncukAnnesi ben adım adım setine üye olmuştum ordan geliyor masal kitabı her ayın içinde. hareketli okul hareketli yaşam hareketli makinalar ve köpek kedi kitapları var üstünde bebek kitapları hayvanlar yazınca çıkıyor arada BİM’ede geliyor @
vilnius BoncukAnnesi o seriden “hareketli bahçe” çok güzel iş bankası yayınlarının . Bir de Pamuk prenses vs olan serisi var onları da alacağım. Bir de organik kitaplar var onlara da bakabilirsiniz. Jane clark kitapları çok güzel afacan maymun Nasıl yemek yer gibi. Bir de net çocuk yayınlarının “sevimli civciv çiki” adlı kitabı var onu elinden düşürmüyor eline alıp bayağı sayfaları çeviriyor bibibibibibibibib diyor ya 😅😅😅 kitap okuyor sanki . Resimlerine bakıp konuşmaya çalışıyor .
BoncukAnnesi ygmrsylmz1 adım adım setinden memnun msnz bende getirtmek istiyorum eşim pek sıcak bakmadı ama ben çok istiyorum çok hoşuma gitti gerçekten
ygmrsylmz1 BoncukAnnesi evet çok memnunum insan sürekli ne aktivite yapıcam çocugumla nasıl vakit geçirsem diye düşünmüyor en azından bir iki gün yada ne bileyim öğlen uykusuna kadar şuan bebeklerimiz sürekli oyun istiyor ve biliyorsunuz ki herşey oyunla ve merakla başlıyor bebeklerde biz ayımıza göre önde bile gidiyoruz ben motor gelişimi ve zihinsel gelişim olarak çok faydasını gördüm anne baba olarak bizlerede çok faydalı şeyler yazıyor bir ay deneyin isterseniz denemekten bişey kaybetmezsiniz