seymanurrrr hanimlar kizim 6 ayluk ama kilosu 7470 sizce azmi bana cok az geldi yaa ne bileyim kizim bir turlu kilo almiyo
seymanurrrr qulistann bakalim artik aslinda bezi flanda dolu ama anlamiyorum gorunustede elleri olsun yuzu olsun zayif hani anliyabikiyorsun ama saglukli olmasi onemde tabi neyse hayirlisi artik
Mrvbrkasl Kızlar önemli olan saglıklı olması çok takılmayın kiloya her bebek bir olmuyor malesef saglıkla büyütelim inşallah hepimiz ❤️
seymanurrrr [bilinmeyen] masallah yavricaga saglikli kilolu bebek olsun istiyoruz sanirim. napalim bizden cok su miletin bu kiz kilo almiyo söylemleri uzuyo benj
Alyask seymanurrrr bnm kızım 6 Ay 20 günlük 6 ay kontrolünde 7700 dü dr normal dedı bence kılo zaten ıyı bısey degıl ayrıca zayıf da degıller kı 🤷♀️
gulsenkonakli seymanurrrr Bebeğiniz adına tepki veriyor mu? Sizi tanıyor mu? Oyuncaklarını elleriyle kavrıyor mu? Her şeyi ağzına götürerek dünyayı tanımaya çalışıyor mu? Önemli gelişim basamaklarınız şuan bunlar. Kilo değil😊 ki kilosu da gayet iyi maşallah.
mustafakereminannesi Bizimkisi de 6 aylık ve 7500 gram. Bende kendime çok dert ediyorum. Hep az kilo aldı yavrum 😥 herkes normal diyor ama ne bileyim en azından 8 olaydı 🙈