Bus16su_07 Merhaba 3,5 aylık kuzum son iki gündür uykudan çığlık çığlığa aşırı ağlayarak uyanıyor gece de gündüz de sebebi ne olabilir :( yaşayan annelerimiz var mı ?
BBK Bus16su_07 17 aylik oldu kizim hala ayni seyleri yasiyorum sebebini bilmiyorum ama dis mi acaba diyorum kendi kendime
Bus16su_07 Nur3452 belli bir süreden sonra kendine geliyor sakinleşiyor acaba bir yerimi açıyor diye düşünüyorum öyle olsa sürekli ağlar sadece uykudan uyanırken yaşıyoruz inşllh yaşatıp çözüm bulan anneler görüp yazar :(
Nur3452 Bus16su_07 evet benimki de böyle. Acaba uykusunda mı korkuyor diyorum kuranla uyutuyorum bir müddet kuran açık oluyor ama yine ağlıyor. Bazen de tıkanarak uyanıyor nefes almaya çalışıyor uzun bi müddet kendine gelemiyor. O da çok korkutuyor beni. Gözümün önünden ayıramaz hale geldim 😞
Hmzali Bebeğim üç aylıkken böyleydi dördüncü ayımıza girdik azaldı ama arada uykudan hıçkırarak uyanıyor, uykuda ağladığını fark edince hemen kucağıma alıp öpüp sakinleştirmeye çalışıyorum
Bus16su_07 Nur3452 doktora söylediniz mi bunu peki bence tıkanmak konusunu ihmal etmeyin zaten etmezsiniz ama önemli :(