Muhendis_anne1 Hatunlar… kocamin beyazgomleklerini yikarken icinde lacivert corap kalmis ve tahmin edersinizki 90 da yikanan beyaz gomlekler mavi 🤦♀️🤷♀️🤦♀️🤷♀️😱 nasil beyazlaticam acil bilen yardim edebilirmi nolur
Balkizlarim Muhendis_anne1 koca kazana koyun çamaşır azar azar çamaşır suyuyla kaynatın sonra bidaha makineye atın
Muhendis_anne1 kivircik_annesi26 hayir denemedim cok yipranir diye kosla ile yikiyorum.. biraz rengi acilir gibi oldu ama hala fark var.
Dilaybuk Geceden çamaşır suyunda beklet kaynar suda sabah makinaya at bende siyah badi karıştırmışım arasına çıkmazsa bi kaç kere dene kesin çıkar
Muhendis_anne1 HafiZeynep ay kalmisti sanirim bi tane milattan onceden onu deniyim simdi.kaynatmaktan daha kolay suan icin.cok tesekkur ederim ❤
gly92-asya20 Muhendis_anne1 merhaba bugün aynısı benim başıma geldi. Yaklaşık dört beş litre suya yarım su bardağı kadar çamaşır suyu koyup beklettim bir yarım saat kadar. Tabi devamlı kontrol ettim yipranmamasi icin. Daha sonra duruladim ve geçmişti.
Muhendis_anne1 gly92-asya20 cok gecmis olsun tatlim. Kolay atlatmissin.. arkadasin renk mendil onrridini bi deniyim. Camasir suyu cok kullanmak istemiyorum sirketin verdigi ne kadar kaliteli olabilir gomlek guvenemedim
Eminos Muhendis_anne1 gecmis olsun renk mendili yoksa 3-4 tane islak mendil koyun oda ayni isi goruyor ama gomlekler icin 90 cok fazla yuksek degil mi
Muhendis_anne1 Eminos ins basima gelmez birdaha ama kesin gelir o zamanda onu denerim.. ne biliyim. 60 da mansetlerdeki lekeler cikmiyordu bende toz deterjan,koala, 90 da yikamaya basladim bembeyazdiiii ben mavi ve kirmizi renkler unutana kadar 😆😁
Eminos Muhendis_anne1 camasir sodasi koyun makineye 60 da yikayin parcalanir yani gomlek kisa surede mansetlerine biraz az bulasik detrrjani surebilirsiniz veya 1-2 fis yag coz sıkın ben yaka kismina yapiyorum bazen
Muhendis_anne1 Eminos aa cok tesekkur ederim 🥰. havalimani olunca calisma alani 90 temizliyormus gobi de geliyor ondan birazda 90 da yikiyorum.. yag coz sikicam ama yikarken