MerveLiva Sırf hemoroid değil fissür de var demekki. Benim de öyleydi sonradan bi başladı o kanlar iyice arttı. Tabiki de ağrılarda çoğaldı. Artık yürüyemez, oturamaz hale geldim öyle gittim doktora. O dönemde sokağa çıkma yasakları vardı. Ortam kötü diye de dayanabildiğim kadar dayandım. Doktor bana acil ameliyat dedi ama başka bi tanıdık Cerrahla görüştük. Bana sık sık hemoroid banyosuna oturmamı söyledi. Oturabildiğin kadar sıcak suya otur dedi. Bol lifli beslenip, her öğün öncesi bi tatlı kaşığı zeytinyağ iç dedi. Her yemeğinin yanında mutlaka zeytinyağlı sebze olsun dedi. Bir de Ultraproct Pomad verdi; bu krem çok çabuk iyileştiriyor iyileştiğine aldanıp kullanmayı sakın bırakma dedi. 20gün günde 2 sefer kullandım sonrasında 3 gün sadece akşam sürüp kestim kullanmayı. İçerisinden tüp gibi bişey çıkıyor onunla birlikte makattan içeri sıkmak gerekiyor ama bana doktor ilk zamanlar parmağınla sür içeriye doğru o tüp çok canını yakar dedi. Bunları uyguladım çok şükür düzeldi bendeki. Umarım size de şifa olur.