Arzuuarzu Kizlar bebegim iki gunluk kriz geciriyor resmen aglarken gozu hicbirsey gormuyor ayaklarini iteliyor sutu bile tutmuyor yok mu bi care bileniniz cok uzuluyorum kimyon yedim gaz damlasi aldim nafile sutumde bol cok sukur neden boyle 😔
heyipekto Arzuuarzu fit a live gaz damlasını dene canım kendin için ben faydasını gördüm bir de yediklerine dikkat etmeye çalış yarım çay bardağınç suya günde 2-3 kere de 1 tatlı ya da çay kaşığı kimyon koyup içmeye çalış
Semam Arzuuarzu Gazdan o kadar cektimki ama Allaha şükür 2.5 Ayından sonra yavaş yavaş geçti o aglamalari 🙏 Ne yaptıysam fayda görmedim gaz damlasimi kullanmadım gaz masajlarımı yapmadım ılık duşlarmi aldırmadım beyaz gurultulermi dinletmedim hicbiri fayda etmedi gün geldi oturup bende ağladım onu sakinlestiremedigim için. Ama kendini yıpratma ve üzülme sadece sabretmeye çalış geçecek bu günler hayırlısıyla öyle düşün 🙏😊
Melisasbasi Arzuuarzu 2 gunluk cok erken değilmi gaz icin 2. Haftada basliyor diye biliyorum genelde acaba doktoruna bi sorsamisiniz kesin gaz mi 🙄 bizimki 2 haftalik basladi suan 2 bucuk aylik turkiyede kullanmadığım gaz ilaci probiyotik kalmadi malesef hic biri etki etmedi rezene kimyon vs boş yanibiraz kiraz çekirdekli patikler ise yariar gibi geldi e bebekte satiliyor öneririm mikrodalgada isitp giydiriyosunuz
Gulsenaylin Ouu canim 2 gunluk. Irelisi cok agir gunler seni bekliyor. 2 gunde boyleyse vallahi kolik bebek yipratiyor adami. Benim kizim 50 gunluk kolik bebek bitmish haldeyim. Saatlerce agliyor
Arzuuarzu Gulsenaylin cok uzuluyorum vallahi yorgunluga degil o cektigi aciya uyku sifir vucudum alisti sanki
Arzuuarzu Minnossareannesi evet denedim kusuyor mamayi benim sutumle doyuyor belli bazende cok guzel uyuyor anlamadim
Arzuuarzu Semam onun icin uzuluyorum kendim icin segil sanki cok aci cekiyor gibi hareketler yapiyor Llhim yuzume guler insallah da duzelir bir kac haftaya 😔
Arzuuarzu Melisasbasi evet bende 10 gunden sonra baslar diye biliyorum ama ayaklarini karnina cekiyor kipkirmizi oluyor agliyoe baska bisey gelmedi aklima
Melooo Arzuuarzu ama 2 günlük bebeyin gazı olmaz diye biliyorum yani doktor öyle demişti karnı doyuyormu baska sıkıntısı olabilir mi acaba?
Arzuuarzu Melooo belkide olabilir pazartesi saglik ocagi cagirdi acaba ona soylesem yardimci olurlar mi yoksa doktorami gitmek gerek