Prensesannesie Mervecicekli ama eğer alıyorsanız sıkıntı ben yarın kızımı doktora götürecem alnını öptüğümde tuz tadı alıyorum
merve5561 Prensesannesie bebeğinizi tuzlu terlemesi için dr a görürdünüz mu n3 dedi benim de kızımın alnı ve kafasinin ön kısmi tuzlu terliyor vücudu normal
Prensesannesie Nily bebeklerinizi öperken tuz tadı varsa hemen doktora götürün diye her yerde yazıyorlar okumadınızmı?
Prensesannesie Josephine ya bende internetten araştırdım ve öperken tuz tadı alıyorsanuz hemen doktora götürün yazmislar bi bakin isterseniz 😏
Nily Prensesannesie yanında başka belirtileride vardır herhalde. böyle birşey duymadım daha önceden acıkcası.
Btl70 Eğer bebeklerinizi öperken tuz tadı geliyorsa kistik fibrosiz olabilir dediler bana. Ama topuk kanında çıkar böyle bişey varsa. Benim oğlumda çıktı ama testleri negatif geldi.
poncikci Bende tuz tadı alıyorum nasıl bi sıkıntı oluyormuş, bugun doktor kontrolumuz var soracagım bunu.
Btl70 Eğer bebeğinizi öptüğünüzde yoğun tuz tadı geliyorsa, ishal, iştahsızlık, kilo kaybı varsa kistik fibrosiz olabilir dediler. Ama bu topuk kanında çıkıyor, çıkarsa sağlık ocağı arıyor. Benim oğlumda çıktı ama testleri negatif geldi. Topuk kanında oran çıkarmış sadece. Sonrasında tam teşhis için test istiyorlar.
ElifKaratas Benim kız her terledğinde tuzlu tuzlu 😂😂😂ama mantıken bizler bile terleyince öyle olmuyormuyuz tatlı terleyen varsa bilemiyorum Benin terim de tuzludur