Prensesss_annesiii Kizlar kuveyt turk bankasina gitmeden adima internetten vadesiz hesap actirabilirmiyim ve mobil bankacilik.sifresi alabilirmiyim acaba
Seherronya Prensesss_annesiii alabilirsin diye biliyorum biz eşime başvuru yapmıştım finansbanka açıldı kart gönderdiler eve
Hohomoromu Prensesss_annesiii normal de gitmeden olmazdı ama pandemiden dolayı belki yapiyorlardir cagri merkezi yok mu arayıp sorabilirsiniz
Mervemehr Prensesss_annesiii merhaba. Evet cep şubeden hesap bölümünden yapabilirsiniz. Hem de bi çok türde hesap açabilirsiniz. Altın hesabı bile mesela. Aynı şekilde sonradan yine cep şubeden kapatabilirsiniz. Ben finansbank personeliydim farklı bankaların da bu şekildedir ama.
GoGirl Prensesss_annesiii finansbank yapiyor bu sekilde kuzenim bana hesap acmisti kotasi vardi fln imza atmadim hic ben baska bankada calistim imza almadan acilmaz yine ablam bankaci onlarda da oyle once bir bankadan hesap actiricaksiniz daha sonra int bankaciligi vs hatta ziraat int bank icin bile subeden imza istiyor sizin bankayi bilmiyorum ama