KardelenT Arkadaşlar bebeğim 2 buçuk aylık. İşe gidemiyorum. Evde nasıl kazanç sağlayabilirim. Fikirlerinizi bekliyorum.
MiracAlpinveUmutunAnnesi KardelenT evde canta yapmaya basladim penye ipten model model yapıp instagram sayfası acıp satmayi dusunuyorum tabi makrome amigurumi gibi seylerde yapıcam dusunebilirsiniz
1limonatamoms KardelenT dolap uygulamasından züccaciye ürünleri satıyorum ayda 500-600₺ kazanıyorum hiç yoktan iyidir
Balbebek_Egemen KardelenT peşinat isteyenler dolandırıcı ben cevremkilerden giymedikleri güzel kıyafetleri ve kendimin giymediklerimi satıyorum tek tül oluyor 31 tane ürün sattım bi kargoya gidiyorum
Hsrtgndz Htcesylmzz bu dolandırıcılık sakin dusmryin kaç kişiyi böyle kandırarak paralarını aldılar sakin dusmeyin
Htcesylmzz Bende araştırıyorum eşim kabul ederse yapmayı düşünüyorum. Bi tanıdığım evde tütün sararak makinasıyla tabi, aylık 1000 TL kazanıyormuş.
Eda3405 Htcesylmzz bu attiklariniza inanmayin akrabam parasini kaybetti o sekilde asla o kdr para verilmez zaten
Htcesylmzz nurarslnn hayır. Yapmıyorum bende dün buldum konuştum güvenemedim ama yapsam da fena olmaz diyorum bilmiyorum çok karmaşık herşey.
Miray00 Htcesylmzz bu işler zaten öyle olmuyormu aslında bir kaç kişi iye yaptırıyorlar o kişiler oarada kazanıyor işte çiftlik bank gibi düşünü insanlar para kazandı oralardan sonra hop hepsi dolandırıldı bu biraz güven kazanmak maksatlı
Elifnazberat Dolandırıcı bunlar zaten savunu 3 tl ye satıyorlar 1 tl sana verecek birde kargo mümkün deil yani inanmayın katalog işi yapabilirsiniz mesela ben avrupanetworking yapıyorum hem kazancı çok iyi hemde sistemi yalın ve kolay dene istersen
Balbebek_Egemen 1limonatamoms bende gardiropstan kıyafet satiyorum bisey sorcam ürünleri nerden alıyorsunuz bende istiyorumda