Evlatkokusu28 Ya çok üzülüyorum ve kızıyorum eşim sabah evde iş yerınde okadar yorulan bırı degıl ama sabahları evde malum işim oluyo yemek yapmam lazım ama yatıyorum koltukta çocuğum yanında oturuyor hıc oyuncak getırıp oynamıyo tv ızletıyo bıde dıyorum şununla ilgilen nasıl babasın sen bişi demıyo sınırdan kuduruyorum ben olmasam bolca bılmıyorum hastayım suan zaten hasta hasta ev işi yemek çocukla ılgılenme bende ama o gotunu kaldırmıyor suan ilgilenemedım bıle yavrumla hastalıktan ama en azından sabah soluyorum sen oyna ben oynayamıyorum dıye yok bütün erkekler böyle sıgırmı
afs9mart Evlatkokusu28 yok benşm eşim bakar oynatır oyalatır bakkala giderler ekmek almaya benşm işim warsa aşşada da oyalatr ony 7.5 aylık kzım
Balkizlarim Evlatkokusu28 yok canım benim 3tane kızım var eşim Allah var çok ilgili baba Allah yardımcın olsun 🤲🏻 geçmiş olsun 🙏
RabisSerra Çoğunluk öyleler bacım keyiflerinden ödün vermiyorlar uğraşmak istemiyorlar , benim eşimde kendi ister özlerse oynar ilgilenir yok eğer ben dersem bi ilgilen şu işimi yapıyım diye sanki sırtına yük yüklemişim gibi tafralanır
AybarsMomy Evlatkokusu28 benim eşim öyle değil🤷🏼♀️ sağolsun o işten gelince doyurmak dışında uykuya geçene kadar ben almıyorum oğlumu eşim ilgileniyor. Bana yardım için yapmıyor bunu oğluyla vakit geçirebilmek için yapıyo.
Huysuzanne Evlatkokusu28 Benim ki de bakar şükür ve çok aşırı düşüyor üzerin e beni kullanıyorlar birde şunu getir,bunu yedircem oni getir 🤣🤣