DuyguDamla Kızım 2 ay 22 günlük uykumuz güzel ilerliyo ama gece uykusuna geçince bütün gece sabaha kadar 1 saat arayla uyanıp duruyo dolunaydanmı başka bişeydenmi anlamadım varmı böyle olannn
h_yigit2 DuyguDamla bizde 2 saattir uyuyamıyoruz niye böyle oldu anlamadım emziriyorum yatırıyorum beşiğine 5 dk sonra yine kalkıp ağlıyo şimdi ayağımda sallıyorum uyusada bende uyusam biraz yoruldum yanii 3 ay 4 günlük bugün İnşallah uyur bakalım😕😕
smile56 DuyguDamla geçen dolunayda bizimkide pek beterdi.bide aşıyada denk geldi ne ağlamalar çığlıklar☹gece 2de dısarı cıktık hiç susmuyo bari bi acile baktıralım gazmı fln dedik kapıdan cıktım sustuydu🤷♀️inş bu bize vurmaz Allahım lütfen bu sefer olmasın☻3aylık
DuyguDamla -PembePanterMom bizimki geçenkindede aynı böyleydi şimdide böyle az önce balkona çıktım bi baktım dolunay var böyle olunca zorlanıyorum ya gündüz uykuları yarım saatten 10 dakkaya düştü gece uykusu 1 saat araya
DuyguDamla -PembePanterMom aynı benimkininde öyle nefes alsak uyanıcam sanki şimdi ayakta bakalım ne zaman uyucak 😒
h_yigit2 DuyguDamla çok şükür uyudu bende bittim yanii valla hemen uyumak istiyorum gözümden uyku akıyor sizlere de iyi geceler.. inş bebişler güzel tatlı bir uyku uyurlar😄😄
-PembePanterMom DuyguDamla kaç aylık 😇 ben beşik başında bekliyorum uyanmasın diye sallıyorum napim 😅
smile56 Karaoglannesi bnde gecen ay duydum şaşırdım.İnanmazdım da bu kdr etki edeceğine ama çoğu kişide öyleydi bikaç günede düzeldi.gazda yoktu hiç sebepsiz ağlar uyumaz.gündüz iyiydi ama.Doğrusu astrolojiye cok inanmazdım ama instada bi sayfa izmir depremini tahmin etmiş 5 6 saat önceden.hikayede paylaşmış 🙄
Emelim Yaaa benimkide öyle bugun hiç böyle ağladığını görmemiştim gaz sanmıstım ama farklı bi ağlayış