Meva2206 Merhaba, bebeğim 4 aylık.. yemek yerken deli gibi istiyor vermeyince ağlıyor, şimdiden tadımlara başlasak olur mu :(((((
SareBkmz Meva2206 canım onu doktor kontrolünde doktorunuz yönlendirir yani bizim o şekilde oldu. Mamayla mı memeyle mı besleniyorsunuz? Benim kızım malesef sadece mamayla besleniyor o yüzden 5 aylık olunca doktorumuz 3 gün kuralıyla başlattı. Kabakla başladık 5 Ay 4 günlük bugün yoğurda geçtik 3 gün Kuralıyla. Yogurttan sonra havuç ve en son elma ve armut ve üzüm suyu bu ay böyle tamamlayalım 6. AYdan sonra çorba ve diğer sebzelerle diğer şeylerle devam ederiz dedi. O şekilde canım 🤗
Lidya-t Meva2206 Doktora sormadan vermeyin. Biz 5.aydayız daha bu hafta tadımlık başlattı. O da çok az verilerek. Şöyle bir liste verdi. https://hizliresim.com/jUoIPf
Fatmacicek Ben veriyorum ama ona ozel hazırlayıp muhallebi çorba meyve tadımlık veriyorum . Bugün yoğurt mayaladim yarın yoğurt denicem. Anne sütü yetmiyor mama almıyor
Meva2206 SareBkmz doktorumuz ikisine de gerek yok şu an dedi ama bebeğim elimde bir sey gördüğü zaman çok istiyor, cisli bez sayısı da azaldı acaba doymuyor mu ki diye düşünüyorum
SareBkmz Meva2206 bizimkide öyle canım elimizde bir şey görünce istiyor biz bir şey yerken bize ağzımıza kitleniyor. Emiyor mu bebegin