Fatmanurrr23 Bebeklerinize ne zaman kitap okumaya başladınız uyuturken mi uykuda mı okudunuz yada öylece dururken mi😊
Bsrylmz Fatmanurrr23 3 aylıktan itibaren hatta biraz daha erken başladım şu an çok seviyor getirip okumamı istiyor gün içinde🤗
Bsrylmz ygz08 ilk kitabı elmer’dı klasikleride almıştım kırmıı başlıklı kız,pinokyo gibi ama şu an en sevdiği kitaplar a101, bime gelen kalın karton sayfalı hayvan figürlü kitaplar onları getirip okutuyor☺️
Zeyzey2019_ Fatmanurrr23 2 buçuk aylıktı başladım. Daha erken başlardım kitaplarım hazırdı ama kızım kolik ve alerjik bir bebekti. Şimdi 21 aylık ve maşallah diyeyim çok seviyor kitapları. Ben her fırsatta okudum.kendimi şartlandırmadım hiç. Şimdi de hala aynı. Zaten alıp geliyor bunu okuyalım mı diye okuyorum ben de
Mom9 Fatmanurrr23 1yaşında başladım. Gece uyuma rutinine ekledim 10dk uyuyorum severek dinliyo beşiğinden
Tugbabu59 Fatmanurrr23 bizde cok küçüktü okumaya basladıgımozda en sevdiği sey kitap okumanızı dinlemek resimlere bakmak nacizane fikrim şöyle cocukla etkileşime gecebilmek için biz oglumızıda dahil ediyoruz mesela kitabı okuyoruz sonra basa dönüp hangi sayfa diye sectiriyoruz o seciyo bizde oradaki hayvanları tekrar tanıtıyoruz mesela çok hosuna gidiyor kendisi Getiriyor o okuyalım diye