Nehirimmmm Malesef covid hastası olarak hastalığı geçirmiş anneler, ilaç kullandığım için bebeğimi emzirmedim ve son ilaçlarımı bu sabah aldım bitti şükür. Bebeğimi tekrar ne zaman emzirebilirim bilgisi olan var mı?
boncukhaniminannesi Nehirimmmm canım merhaba ben emzirirken ilaç kullandım yani kullanmamı söylediler Allah’a emanet kullandım daha sonra sağlık ocağı doktoruma söyledim oda kesinlikle emzirmeyeceksin 5 gün ilaç 2 gün de mola 1 hafta sonra emzirebilirsin demişti ama iş işten çoktan geçmişti benim . Demem o ki 1 hafta diye biliyorum
CananK Nehirimmmm daha geçen hafta covid oldum oğlum 25 aylık ve hala emiyor. İlaç kullandım 5gün ama 5gün boyunca geceleri sütümü sağdım. 5. Gün ilacımı içtim yine ertesi günü sağdım ve ertesi günü çocuğumu emzirdim. 6. Gün yani. 3-4 doktora da sordum. Bazı anneler ilaç kullanırken emzirmiş. Herkes başka bir şey diyor. Ben dediğim gibi yaptım çocuğumun sağlığı gayet yerinde
Bebekliev Nehirimmmm öncelikle geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 🤲💜 ama bu tarz bir yorum sadece sizi gerer bilgisi olan zaten yazacaktır söylede bir şey var ki cinsellik ve kaynana postu genel olarak herkesin sorunu ve yorum yapmak çok kolay fikir vermek çok kolay ama sizinki saglık başından geçmeyen fikir verir gibi yazamaz ki bunu yaşayan da çok yok benim komşum covid bebeğide var memeden kesmemek için ilaç kullanamadı kadın tuvalet ihtiyacını imekleyerek gideriyrmuş farklı bir bilgim olsa yazardım size ama yok o yüzden kimseye yazmıyor diye sitem etmeyin bence tekrardan geçmiş olsun inşallah bilen birileri görür ve yazar 💜
AslanUras07 Bir postta 7 günde tamamen vücuttan atılıyor yazmış bir arkadaş…Benim pek bir bilgim yok:
Nehirimmmm boncukhaniminannesi anladım canım peki ilaç kullanıp emzirdiğinde bebeğinde bişey olmadı dimi ateş falan filan allah korusun yan etkisi çok ve ağır olan ilaçlatmış çünkü
Nehirimmmm Sütümü sağıp bekletiyorum 1 saat sonra sütün rengi bildiğiniz turkuaz mavi gibi oluyor nasıl ağır ilaçlarsa :((
MadCat Nehirimmmm ben de covid gecirdim ama ilac vermediler. Sadece agri kesici aldim ayrica vitamin.
Cemre20 Nehirimmmm bebeğiniz cokmu küçük nasıl bakabildiniz hastayken ben en çok çocuğuma bakamiycak seviyeye ge lmektrn korkuyorum
Nehirimmmm Cemre20 4 aylık bebeğim korktuğum gibi geçmedi ateş haldizlik öksütük vardı ilaçları kullanınca kalmadı bişeyim aslında sürekli halsizlik uyku hali vardı ama bebeğime bakmak için güçlü olmaya çalıştım :( kadın hastaysa evin sistemi çöküyor malesef. Eşimde pozitifti benden önce paşalar gibi yattı adam ama ben bir elimde mama bir elimdr bez ayy allah kimselerede göstermesin
Cemre20 Nehirimmmm bazı eşler kadından daha iyi götüruyo evi ama benimkinde de o kapasite yok malesef
Zgkzgk Nehirimmmm merhaba 5 aylık bebeğim var benim de. Çember iyice daraldığı için ve evde başımıza gelirse bebeğime ne olur diye çok korktuğum için yazıyorum. Eşim ve ben önemli değilde bebeğimiz için aklımız gidiyo. Bebeğiniz süreci nasıl atlattı. Kusura bakmayın. Ve cok gecmiş olsun. Sağlıkla kalın ❤️
Swyhan Nehirimmmm kaç gün emzirmediniz süt çekilmiyor mu bi kaç gün emzirmeyince bende test verdim sonucumu bekliyorum ve benim kızım daha 1 buçuk aylık😔
Nehirimmmm Swyhan 5 günlük ilaç süresince emzirmedim valla benimde pek sütüm gelmedi ama tamamen bitmesin diye mecburen her gün sağım yaptım size de çok geçmiş olsun canım ☹️☹️
aycanoyan1 Swyhan belirtiniz nedir? Benimde boğazım başım çok ağrıyor 35 günlük benimde bebeğim. Acaa covidmiyim diyorum maskeyle emziriyorum bebeğimi 🙁
Swyhan Nehirimmmm bebeğe geçmedi dimi siz mi ilgilendiniz bebeğinizle benimki durmuyor hem emiyor hem sürekli kucak istiyor kucakta uyuyor