Begum Kızlar travel sistem araba kullanıyoruz ama çok büyük bagaja bile zor giriyor dışarı çıkarması dert toplaması katlaması dert. Baston pusetlere gözatıyorum sizce baston pusete bebek kaç aylıkken geçmeli?
ebrupoyraz Begum desteksiz rahat bir şekilde oturduğu zaman geçilir herhalde bende şurda bakayım cevaplara☺️
Gonul_celen Begum 0 Aydan kullanılan bastonlar var ben öyle almıştım maclaren markası ama henüz kullanmadım suan bnde travel sistem kullanıyorum oto koltuğu aldığım an bastona geçeceğim
Balcocuk2 Begum ben 1,5 aylıktan Bu yana kullanıyorum çok rahat traveli kocaman katlayamam taşıyamaz diye almadım benden ağır olduğu kesin aldığım arabaya alttan vuruyorum tık kapanıyor üstten basıyorum ayağımla açılıyor çok hafif her yere gidiyor sığıyor
habibe_omerasaf Begum aynı nedenlerden dolayı travel arabamızı sattık şu an kanz cheic in modelini aldık cok hafif kapandığında kabin boy oluyor çok az yer kaplıyor tavsiye ederim🌸
KuzeyiinAnnesii Begum casual zoom da çok harika hafif katlaması kolay bir araba ben de onu düşünüyorum inşAllah