Ssrpl Kızlar selam 5 ay 10 günlük kızım var hiç bir şeyi ağzına götürmüyor sadece ellerini götürüyor aranız da bebeği böyle olan var mı acaba
Nisam3553 Ssrpl Biiiiz😅 hiçbir şekilde kasiyicilari almıyor tutuyor bakıyor bırakıyor oyuncakları da öyle sürekli elini sokuyor ağzına demekki öyle istiyor zorlamamak lazım 🤗
Ssrpl Nisam3553 sizin bebeğiniz kaç aylık acaba evet dış kasiyicini ben tutarsqm çok iyi eline verince atıyor düşürüyor oyuncakları tutuyor ama sallayıp bırakıyor hiç ağzına götürmüyor yani çok garip geliyo bir abla emzik emmedigi içindir dedi ama bir de bizim sol kolu az kullanma vardı sonra normale döndü ama nörolojik bir şey mi diye ödüm kopuyor 😔
Ssrpl Ikrabebek yani oturma kalkma dönme falan olsa çok kiyaslamam kilo boy falan ama bebekler bulduklarını ağzına götürmeleri ile bilinir endişe ettim acikcasi bir de nörolojik birşey ise diye korkuyorum
Nisam3553 Ssrpl Sanmıyorum ama doktorunuza sorun biz tam 5 aylıgız . Benim kızda emzik tutmadı . Gelişiminde bir sıkıntı yok zaten nörolojik bir sorun olsa doktor kontrol ederken mutlaka farkeder. Aynı durumdayız bence sorun yok☺️
SeliminannesiSeliminannesi09 Kızlar benim bebegim de tam 5 aylik bugün yüz üstü dönüyo ama geri donemiyo o kaç aylik ken oluyo geri dönemeyince sinirleniyo
Tlnbrky SeliminannesiSeliminannesi09 benim kızımda 5aylık..4aylıkken sırtüstünden yüzüstüne döndü ama tersi yönde dönmedi hala zamanla o da olur☺️ Dönemedikçe sıkılıyor önündeki birşeyi almak için uğraşırken geri geri gidiyor 😂
SeliminannesiSeliminannesi09 Tlnbrky aynı durum acaba motor gelişiminde bir sıkıntı mı var diye düşündüm
Tlnbrky SeliminannesiSeliminannesi09 yoo gayette olması gereken gibiler bence her bebek bir değil zaten ama anca daha ☺️
Adelim Benım kızımda 5 aylık ama kılosu az olmasına ragmen donmuyor daha yuzustu yatıramıyorum hemen 5dakıkada aglıyor emzık emıyor ama buldugu hersey agzında
Niguli Adelim her gun az az yuzustu yatir alissin. Kas gelisini ichin cok iyi. Ben dogdugundan beri yuzustu yatiriyodum qazi oldugu ichin . Simdi yuzustu oyunlar oynatiyorum konusturuyorum duruyo
Niguli Benim bebeyim 4ay 23gunluk 4cu ayina girdiyinden beri elini agzina goturuyo ,eline ne verirsem hoop agzina sokuyo.uzerini bile ortemiyorum onuda agzina goturuyor. Cok qarip bi durum))
SeliminannesiSeliminannesi09 Tlnbrky ay bilmiyorum canım ya valla korktum işte bu ayda yüz üstünden geri sırta dönmesi gerek.miyor mu
sweetwitchzey Benim kizimda 4 ay 20 günlük herseyi agzina goturuyoda donmeye cabalamiyo bile umrunda değil sanki ne doncem gibi yüzüstü birakiyorum koyuyo kafayi yatiyo anca cadi
Ssrpl SeliminannesiSeliminannesi09 canım benim bebeğim de 1 ay sonra yüzüstünden sırta döndü ve canı isterse dönüyor 4 5 defa anca döndü
Bsraensr Yorumlari okudum nesela bebekleri dönen warmis benim oglum daha hic dönmüyo yeni yeni agzina gotruyo singirak werdgmde felan surekli elleri agzinda tam 5 aylik olcak 2.sinde insallah
Bsraensr Bsraensr o yuzden bence her bebek farkli hic korkma kiyaslamamak.gerekiyo her bebegin gelisimi farklidir hadi6 7 aylik olsa tamam bi sknti war deriz ama daha kucukler gec gelisicek demekki 🤷🏻♀️