HuseyinAlp Arkadaşlar göğüslerim emzirdikten sonra yumuşuyor ya daha sertleşmeden oğlum emmek istiyor gene süt alıyor mudur elle sıkınca süt geliyor
Prensannesi29 HuseyinAlp Oğlumda 2 ay 24 günlük benimde göğsüm yumuşuyor kilo alımı şuanlık normal bide ben gece 1 kere mama veriyorum yetiyordur diye düşünüyorum. Sizde doktorunuza sorun isterseniz kilo alımı normalse yetiyordur
Reyhanbal HuseyinAlp ilk baştaki gibi sert olmaz. Artık terbiye olmuştur göğüslerin. Meme süte süt memeye alışmıştır. Bebeğin mutluysa çişi kakası yeterliyse doyuyodur
HuseyinAlp Prensannesi29 hmm yok normal değil bizde o yüzden günde iki kere mama veriyoruz bu emzirme bebeğin doyup doyaması psikolojimi ok bozdu hamilelikte doğumdan daha zor geldi Vala neyi yanlış yapıyorum kilo almıyor düşünmekten fıttırcam
Prensannesi29 HuseyinAlp Doktorun seni daha iyi yönlendirir canım kaç saatte bi kaç cc mama vermen gerekir ne sıklıkla emzirmelisin bunları sor sana yardımcı olacaktır ben yanlış bişey söylemeyeyim
KeremEfem HuseyinAlp bebek memede doyunca kafasini geri atarmis .gunduz 2 gece 3 saat olmak üzere bebek kendi bırakana kadar emzirirseniz skınti olmaz diye dusunuyorum zaten sıkmca süt de geliyormus demek sütunuz de var.