yamacalimoms 35 günlük bebegim anne sütü veriyorum sütüm bir dagimea 120 CC çıkıyor iki mememide emiyor,günde iki defa mama veriyorum takviye olarak 90 CC hala istiyirum diye bagriyor bu normal mi napicam sütüm gider diye korkuyorum artik
Ceydakoruc yamacalimoms o ayda ki bir bebek size yakın olmak istediği için devamlı emmek ister acıktığı için değil. Bence mama vermenize gerek bile yok maşallah sütünüz gayet güzel çıkıyor. Bol bol emzirin bebeğinizi o dünyaya adapte olmaya çalıştığı için sürekli emmek ister ve doyduğunu bilmediği için ne kadar mama verirseniz o kadar çok içer🥰 sağlıkla büyüsün ❤️
asyasare yamacalimoms emzirme hemsiremiz yeni dogum yaptigimda kedileri ornek vermisti bana. “ hic dogum yapan kedi gordunuz mu ? sadece yemek yemek icin yerinsen kalkar yemegini yer tuvaletini yapar gelir geri yatar memeleri acik surekli yatar bebekleri istedikleri zaman emer uyur tekrsr emerler .” demisti. yapman gereken bu demisti. yemek ye tuvalete git ve emzir. bebek uyuyunca uyu. zor biliyorum ama zamanla emzirme aralari acilacak. doyuyordur masallah sutunuzde gayet yeterli
afs9mart yamacalimoms 3 saat arayla memeni sagsan gene aynı miktar cıkar korkma yesin işte ne gizel ben yememesinden sıkayetçiyim
yamacalimoms Ceydakoruc Saatlerce emiyor emerken hep onunla ilgileniyorum günde hiç yoksa 10 saat emiyordur kendi bıraktığı zaman memeyi kesiyorum, mamaya gelcek olursak uzamış anne sütü sariligimiz var o yüzden veriyorum mamayı 😣
Ceydakoruc yamacalimoms ahh bu bebişler öyleler benim kızımda 2 aylık olana kadar bi emerdi 1 saat 1 buçuk saat hiç aralıksız artık kendimle dalga geçiyodum bu kız beni meme olarak görüyo diye🤭 evet çok zor oluyor bu şekilde acaba doyuyor mu diye düşünmek falan ama inanın geçiyor bu zamanlar hiç merak etmeyin 9 buçuk aylık oldu kızım daha şimdiden özlüyorum o zamanlarını, şimdi emmek istemiyor oyundan kırk taklayla emziriyorum🙈
yamacalimoms Ceydakoruc doğru diyorsunuz zaten çok emmesi beni de rahatlatıyor psikolojik olarak ama hep aklımda acaba doymuyor mu falan diye düşünüyorum