Muhammdm Sevgili anneler bebeğim tek gosumden emiyor ve doğmadığı için mama veriyorum ve bebeğim gazlı bebek olduğu için doktorumuz bize iki mama tavsiye etti aptamil conformil bide bebelac gold nutri konfor sizce hangisi daha iyi hangisini aliyim
Epifenomen-gkc Muhammdm ya benim de bebeğim tek göğüsten alıyor sol göğsü tutturamıyorum küçük kaldı hatta sütü azaldı o göğsümün. Sizin de öyle mi oldu azaldı mı
Emireeek Muhammdm golden goat kullanin keçi sütlü mama keçi sütü anne sütüne en yakın süt ve gaz yapmıyor
Tugce_hckrkmz37 Muhammdm kesinlkle aptamil asırı gaz kabız yapıyor anne sütüne en yakın hipp combatic gaz ve kabızlık sorunu asla yapmıyor bebelacda kullanmadm ama bebekten bebege degişir bu
Nefesimmmmm Muhammdm aptamil kullandım oğlum gazlı sanıyordum meğerse mamadanmış . hipp öneririm çok memnunum
Muhammdm Epifenomen-gkc benim iki gosumude emiyordu doyuyorduda ama sonra 1 aylikken mastit oldu sağ gösüm dediginiz gibide sağ gösüm ilesene kadar emmedi öylede sutum azaldi ve şimdi hiç yok zaten